Григор Димитров предлага брак на Мария Шарапова на 14 февруари

0

Григор ДимитровГригор Димитров мисли да предложи брак на Мария Шарапова, гръмна сайта tennisworldusa.org. Новината се върти от дълго време по жълтите издания, но от два дни е сред основните теми около звездната двойка.

Според слуховете, Григор смята да поиска ръката на рускинята на Свети Валентин. След като отпадна от турнира в Ротердам след много слаба игра, Григор веднага е отпътувал, за да се види с Маша на тайно място в Европа. Двамата ще прекарат заедно деня на влюбените и според близки до звездната тенис двойка Гришо ще предложи брак на Маша.

Междувременно Пол-Анри Матио продължава да напада Григор след мача им в първия кръг. Французинът явно не може да преживее съдийската грешка, която спаси Димитров в края на втория сет.

„Направо невероятно е как той поиска от съдията на стола точката да бъде преиграна? След края на мача му казах, че не харесвам отношението му и няма да приема неговите извинения“,

заяви Пол-Анри Матио.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg