Григор Димитров отказа важен за България мач

0

Григор Димитров е отказал да се включи българския тим, който ще участва в световното отборното първенство по тенис за мъже за купа „Дейвис“ и така реално Григор отказва да играе за България.

Съставът на българските ни тенисисти, които ще се борят срещу Унгария на 18-20 септември за класиране в Първа група на турнира за купа „Дейвис“ бе обявен от капитанът Тодор Енев. В списъка са имената на Димитър Кутровски, Димитър Кузманов, Тихомир Грозданов и Александър Лазов.

През месец юли 2015 г. Димитров игра за България и помогна на отбора за победата му като гост с 5:0 над Люксембург. Успехът в тази среща даде право на България да продължи напред в опит да влезе в Първа група.

След като това стана ясно, Григор Димитров е отказал да даде ясен отговор дали ще се включи и ще играе ли срещу Унгария. Тодор Енев потвърди, че е изпратил повиквателна и е изчаквал положителния отговор на първата ни ракета до последния възможен затова момент.

Тодор Енев, Григор Димитров

Тодор Енев

Коментарът на Енев:

„Дано той разбере какво е България за него. Изпратихме му повиквателна много отдавна, още след мачовете с Люксембург“…

Второто участие на българските тенисисти в Първа група за купа „Дейвис“ ще бъде възможно само ако успеят да извоюват победа в предстоящата среща между България и Унгария.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg