СКАНДАЛ! Бербатов бърка с пръст в окото на футболист от Лион (ВИДЕО)

0

Английският таблоид „Mirror“ публикува любопитна статия за българския футболист Димитър Бербатов, след спорен кадър, в който изглежда, че той губи самообладание… и хладнокръвно сръчка противников футболист в окото.

„Дори когато нервите му не издържат, Димитър Бербатов все още успява да бъде най-хладнокръвният футболист на терена. Бербо завинаги ще бъде най-готиният, най-учтивият футболист, който някога е играл във Висшата лига… дори и когато се налага да бръкне с пръст в окото на противник”.

Таблоидът „Мирър“ публикува видео от мача между Монако и Лион, в който камерата на терена е заснела интересен инцидент. Вижда се как Бербатов, подразнен от грубата игра на защитника Уолъс, му бръкна с пръст в окото.

„Нормално е дори и спокойният българин да изгуби самообладание – тогава той взима нещата в свои ръце… или пръсти…”

– шегуват се в Mirror. Вестникът публикува на своята страница в Интернет анкета, в която се пита, дали наистина Бербатов е най-готиният футболист, играл някога в Англия… като до момента той води на втория Андреа Пирло с цели 12 процента.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg