Трите най-добри зодии за дългосрочна връзка

0

Стане ли дума за партньорство в живота, най-адекватната дума е съвместимост. Никак не е лесно да бъдат посочени точните характеристики, които оформят като по-добър партньор един човек от друг. Причината – тук иде реч не просто за откриване на най-добрия, а за най-пасващия на нашия нрав. Чертите, които правят универсални или по-склонни към обвързване са тези, които класират мъжете и жените в характеристиките за съвместимост. Предлагаме Ви трите най-добри партньори сред зодиите в живота, според астролозите.

ВЕЗНИ

Не съществуват по-романтични представители в зодиака от родените в периода между 22 септември и 23 октомври. Доста хора не биха и предположили, че Везните са склонни към дългосрочни отношения заради тяхната флиртаджийска черта на характера, нерешителността и манията им за съвършенство. Пословичната нерешителност на този въздушен зодиакален знак се проявява още в ранните години на живота, когато те още са на принципа „проба-грешка“ в потайностите на романтиката. Намерят ли своя човек обаче, Везните се обвързват дългосрочно, в повечето случаи завинаги и то без връщане назад. Техният живот ще бъде посветен на подобряване на взаимоотношенията с постоянния им партньор.

зодии и партньориКой е идеалният интимен партньор за всяка зодия

 

РАК

Хората, които са родени между 21 юни и 22 юли почти винаги са в топ класациите, при които се изискват качества, подходящи за непоклатима връзка. Раците са на място под върха в тази зодиакална таблица, защото са забавни, топли, допада им любовта, мечтаят за обвързаност и семеен уют. Те са в своята стихия, щом са с даден човек, пък бил той и интроверт.

Кои са страховете на всяка една зодия14-те най-добри двойки зодии в любовта и живота

 

СКОРПИОН

Първенците в класацията на най-добрите дългосрочни партньори в зодиака са хората, родени в периода 23 октомври – 21 ноември. Те се славят като най-лоялните в астрологичната карта, което ги олицетворява като перфектните съпрузи. Тези хора ще направят и невъзможното за тези, които обичат. Скорпионите обикновено за много стабилни и силни характери, ето защо или си подхождат с някого, или синхронът не е възможен. Случи ли се обаче да има съвпадение в характерите, налице е истинска магия – Скорпионите ще останат до Вас, въпреки всичките трудности на този свят.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg