Перфекционистите на зодиака

0

Когато говорим за перфекционизъм, веднага се сещаме и за стремежът ни към съвършенство. У всеки го има, но при три зодии то е най-развито. За тях съвършенството е станало начин на живот и се е превърнало в мисия. Представителите на трите зодии по-долу започват да проявяват нервност, да страдат и да се чувстват зле, щом нещата в живота и работата им не са изпипани до съвършенство. Тези три зодиакални знака са доказано най-заклетите перфекционисти.

ДЕВА

Средство срещу критики и начин на живот – това е перфекционизмът за Девите. Твърде чувствителни са и не им понася добре конфликтни ситуации, както и странични забележки. Готови са да стигнат до крайности, само и само да предотвратят в зародиш словесни сблъсъци или критика. Те са най-подчертаните зодиакални перфекционисти, които не биха допуснали по никакъв начин в името на съвършенството да се държат грубо с някого.

Трите най-потайни зодии

 

КОЗИРОГ

Представителите на тази зодия се обсебват от собствените си грешки, независимо от вида им. Твърде често са убедени, че е недостатъчно това, което правят и сами от себе си изискват още и още. А това никак не им се отразява добре. Твърде често получават комплекс за малоценност и чувство за вина, които им пречат да се наслаждават на всичко около тях. Козирозите са еманация на перфекционизма. А най-важното е, че откриват опции да поправят или елиминират допускането на грешки.

зодииПетте най-емоционални зодии

 

ВЕЗНИ

Перфекционисти има и сред представителите на въздушните знаци – Везните! Отива им до край да изпипват всичко. Харесва им да имат подреден дом, всичко в работата им да е наред. Твърде често в опита си да преобразят посредственото около тях, се натоварват допълнително. Това ги кара да са критични и строги към близките, а това често им създава напрежение. Въпреки че на моменти изглеждат като злобни хора, те далеч не са такива – просто се стремят към съвършенство. В природата им е!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg