Мартина Биг – жената с най-големия бюст в Европа, стана неузнаваема

0

Запознайте се с Мартина Биг – жената, която има най-големия бюст в Европа. След като се пристрасти към пластичните операции и дори промени цвета на кожата си, германката реши да не спира с трансформациите на тялото си и… увеличи обема на задните си части.

Мартина Биг втрещи света

За да определи размера на задника си, тя си натъпкала в чорапогащника балони пълни с вода. По пътя на експеримента

Мартина Биг установила че всяка от частите на седалището й трябва да има обем, не по малък от половината на 1000 кубически сантиметра.

Реалити шоуто Botched, в което участва Мартина Биг й направило среща с пластичните хирурзи Пол Насиф и Тери Дуброу. Те съумeли да убедят жената, че нейната идея е нереалистична. Според Дуброу, шевовете на такъв имплант веднага ще се разкъса. Германката се съгласила, че й трябва нещо експериментално. За нейното окончателно решение на този етап не се съобщава нищо.

Мартина Биг втрещи света

Мартина Биг преди и след

Жената се пристрастила към пластичните интервенции през 2012 г. Благодарение на имплантите, които могат да се пълнят със солен разтвор, обемът на нейните гърди може да достигне 3,7 хиляди кубически сантиметра.

Освен това тя направила своята кожа тъмна с препарат, който стимулира образуването на меланин в организма.

Мартина Биг втрещи света

Мартина Биг, която в момента живее в Лондон, до момента е потрошила 20 000 лири стерлинги (повече от 25 000 долара) за пластична операция, за да заприлича на куклата Барби.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Пикси Фокс - жената анимационен геройИсторията на Пикси Фокс – жената анимационен герой (видео)

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg