Рецепта с дафинови листа на Здравка Василева за бърз растеж и здрава коса

0

Една от двете ми лели близначки, която преди няколко месеца се върна от работа в Испания сподели на майка ми и сестра ми лесна рецепта с дафинови листа. Отварата спира косопада, подхранва скалпа и прави косата плътна и лъскава.

дафинов листКакво било учудването на леля ми Здравка (на снимката), когато позната на семейството, при което работела се похвалила на какво дължи здравината и красотата на своята коса.

Тайната е в шепа дафинови листа.

Поставяте ги в литър вода, която да заври на котлона. Оставяте да ври около 10 минути. Свалете от огъня и похлупете съда. Оставете да се запари, докато чаят от дафинови листа изстине (до около 30 градуса).

През това време измийте косата си с шампоан, след което още мокра я полейте с отварата от дафинови листа. Останете така в продължение точно на един час (може да загърнете с кърпа косата си). Едва след това изплакнете косата си с вода.

рецепта с чай от дафинови листа при косопадЕфектът след тази природна стимулация е феноменален –

плътност, бърз растеж, спиране на косопада и поникване на нова коса.

Съветът на леля ми Здравка е да правите тази лесна процедура поне веднъж в седмицата за отличен резултат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

чай за отслабване

дафинови листа

Три лесни природни рецепти с дафинов лист за болни стави

 

чай за отслабване

чай от дафинови листа

Три чаши дневно чай от дафинови листа, зелен чай и канела топят 20 см от талията Ви

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg