Три чаши дневно зелен чай, канела и дафинов лист Ви гарантират с 20 см по-тънка талия

2

Много се рових в алтернативните алманаси, за да открия за всички верни читатели на delo.bg рецепта, която бързо сваля обиколката на талията – нещо, за което питат особено дамите предвид факта, че само три месеца остават до първия летен месец. Благодаря Ви за десетките писма, които изпращате на електронната поща и на фейсбук страницата на сайта във връзка с темите, особено в рубрика неДЕЛОво, част от която са и статиите за здравословен и природосъобразен начин на живот. Ето какво открих в една стара книга от семейната ми библиотека във Велинград.

Знаете ли, че възможно най-ефективната комбинация от съставки, които стимулират загубата на тегло е миксът от зелен чай, канела и дафинови листа. Тази рецепта, която и майка ми започна от 15 февруари, е идеалният инструмент за повишаване на Вашия метаболизъм и подобряване на храносмилателния процес. Причината – всички ароматни съставки в този чай-чудо свалят бързо подкожна мазнина.

Как да си приготвите чай за отслабване?

Нужни са Ви

800 мл вода;
1 пръчица канела;
1 с.л. зелен чай;
3 дафинови листа.

Процесът по приготвяне на чая е лесен. Оставете водата в домашната електрическа кана или в съд на котлона да заври. След това добавете пръчицата канела, дафиновите листа, и 1 с.л. зелен чай на прах. Оставете сместа да се запари за около четвърт час.

чай за отслабване

Разделете количеството на три части като първата чаша от този лечебен чай изпийте сутрин, най-добре е да приемете дозата на празен стомах. Изпийте останалите две чаши от него до края на деня, хубаво е преди всяко основно хранене.

Ще усетите, а и ще видите на огледалото първите резултати от загубата на тегло в относително кратък период от време. Гаранцията е, че за три месеца ще изглеждате във форма – готови да сложите банските и да легнете под чадъра край морския бряг. Основната роля за Вашето бързо отслабване се дължи на канелата и дафиновия лист. Тези две съставки в чая подобряват храносмилателната функция и по този начин помагат от тялото да се изгорят повече мазнини.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО: Ако искате резултатите да бъдат светкавични, освен чая, включете в дневния си режим и някои приятни за Вас физически активности (лека гимнастика в леглото преди ставане от сън, разходка в парка, оставете колата в гаража и ходете на работа пеша – до спирката на метрото или автобуса) и балансирано хранене заедно с приема на лечебната отвара.

ВАЖНО!!! Този чай да не се пие по време на бременност или кърмене. Не се препоръчва за деца и пациенти с обострен колит.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

Коментирай в Delo.bg