За какво мечтаем ние, мъжете?

0

Всеки един мъж има мечти, които са уникални, но повечето неща, които желаем, се припокриват:

Вярна жена – освен, че никога не трябва да ни изневерява, от жената до нас се изисква също така да може да замени перфектно всички скъпи и излишни домакински уреди или казано с други думи – да пере, чисти, готви, глади. От жената се изисква също така да се грижи за къщата и бъдещето поколение, както и да умее да поправя всичко, което може да се развали.

Дебело портмоне – всеки един мъж иска да изкарва и да разполага с много пари. Все пак трудно ще задържиш мечтаната жена до себе си, ако нямаш пари да я заведеш на кино или ресторант, например. Какви ги говоря… дори няма да Ви погледне, ако не я водите на шопинг или дискотеки.

Скъпа кола – всеки един уважаваш себе си мъж иска да притежава такава кола, след която жените да се обръщат. Естествено, поддръжката на такава кола струва поне няколко заплати и не е по джоба на много от нас, но… мечтите са безплатни!

мъжете, мечтиЛюбовница – докато жената се грижи за децата, а Вие спасявате света от поредната опасност, трябва да задоволявате мъжкия си нагон някъде. Какво повече може да иска човек от някое пищно девойче, току-що започнало да учи в големия град, притежаващо перфектно тяло и мръсно подсъзнание?

Верни приятели – какво бихме правили, ако нямаме приятели? Мачовете по телевизията, огромният брой изстудени кутийки с бира и картофките никога няма да бъдат същите, ако не ги споделиш с някого, с когото си знаете и кътните зъби.

Престижна работа – да, никой не иска да работи, но ако Ви направят шеф на преуспяваща фирма, която се управлява сама, няма да откажете, нали ? Да, и аз не бих отказал. Проблемът е там, че лентяи има много, но преуспяващите фирми, които си търсят директор, са малко или поне ние не ги знаем.
Ето, за това мечтаем мъжете!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg