СПЕШНО! Дарете кръв и в София за пострадалите журналисти край Ловеч

0

Без промяна остава състоянието на Любомир Янев и Светломир Генев, шофьорът и операторът на агенция БГНЕС, които вчера пострадаха тежко при инцидент край пътен възел Абланица. И двамата са на апартано дишане. От тази сутрин кръвното им налягане се поддържа медикаментозно. За днес бе планирано транспортирането им към Плевен, но състоянието им не позволява това.

Петко Налбантов, БГНЕС, кръв, катастрофа

Има нужда от даряване на кръв за спасяване на живота на Светломир Генев и Любомир Янев – от групите AB+ и A+. Кръводаряването освен в Ловеч или в Плевен може да се осъществи до 16.00 часа днес в Националния център по трансфузионна хематология, на улица „Братя Миладинови“ 112 в София! Нека всеки, който има възможност и желание да дари кръв за колегите ни от БГНЕС, да го направи като при посещението си в центъра заяви, че дарява кръв за болницата в Ловеч за Любомир Янев и Светломир Генев.

Петко Налбантов, БГНЕС, кръв

загиналият журналист от БГНЕС Петко Налбантов

Утре от 8.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 16.00 часа също ще може да се дарява кръв в Националния център по трансфузионна хематология за двамата мъже, а след това здравното министерство ще съдейства за транспортирането й до Ловеч. При зверската катастрофа вчера на път за отразяване на събитията по повод Деня на Независимостта във Велико Търново, загина фоторепортерът на агенция БГНЕС Петко Налбантов. Поклон пред светлата му памет!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg