Уили Нелсън със собствена марка марихуана

0

Дебатът за легализирането на марихуаната с медицински цели е епизодичен в България и въпросът се поставя от време на време, обикновено когато има някаква причина. В много страни по света обаче, този въпрос вече е решен и това дава възможност на някои изобретателни любители на марихуаната да продават на пазара и свои собствени идеи.

Такъв е примерът с легендарния кънтри изпълнител Уили Нелсън. Той е страстен любител на тревата още от младежките си години, а днес, макар да е вече на 81 години, той продължава да е неин фен. Затова е решил да създаде своя собствена марка марихуана, която да пусне на пазара съвсем скоро. Неговата трева ще се продава в комплект с бонг за пушене и ще се предлага в аптеките във всички щати, които са разрешили употребата на марихуана за медицински нужди.

Уили Нелсън със собствена марка марихуана

Тревата на кънтри легендата ще се продава под наименованието Willie’s Reserve. Изпълнителят е много въодушевен от тази своя бизнес идея и споделил, че я започва с помощта на своето семейство. Всички негови близки го подкрепили, когато им представил идеята си и това го направило много щастлив. Уили Нелсън признава, че това, което прави е наистина специално и резултатът ще бъде първата в света марихуана, която е предназначена за истински ценители.

Феновете на кънтри звездата знаят, че той е почитател на тревата още от младини. Заради притежание на марихуана е бил арестуван многократно, но това никога не го е впечатлявало особено. Той дори си спомня как последния път полицаите, които го арестували след това му се извинили и дори му поискали автограф. Звездата признава, че веднага след като напуснал полицейското управление, с удоволствие си запалил джойнт.

Уили Нелсън със собствена марка марихуана

Три са щатите в САЩ, където употребата на марихуана за удоволствие вече е легализирана. Това са Колорадо, Аляска и Вашингтон, както и федералният окръг Колумбия. След няколко месеца към тях ще се присъедини и щата Орегон. В половината от щатите в САЩ е разрешена употребата на марихуана за медицински цели, докато в останалите това е наказуемо.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg