Излиза втори посмъртен албум с 13 песни на Майкъл Джаксън

0

За величията забрава няма! Това важи с пълна сила за Краля на поп музиката Майкъл Джаксън. В края на септември излиза нов посмъртен албум на покойната звезда. Името му е „Scream“ и ще съдържа 13 композиции. Датата на излизането му – 29 септември, е по-малко от месец, след като 3D-версията на видеоклипа „Thriller“ бе показана за първи път на кинофестивала във Венеция.

Две звукозаписни компании за избрали наследниците на Майкъл Джаксън, за да бъде събрана и издадена колекцията от хитове – „Epic Records“ и „Legacy Records“. В дългоочакваната тава е добавено специално медли, озаглавено „Blood on the Dance Floor X Dangerous“ на електронното дуо „White Panda“. Композицията е микс от хитовете „This Place Hotel“ (1980) на „Jacksons“, „Leave Me Alone“ (1989), „Is It Scary“ (1993), „Dangerous“ (1993) и „Blood on the Dance Floor“ от 1997 г.

Другите песни в компилацията от хитове са „Dirty Diana„, „Ghosts„, „Thriller„, „Somebody’s Watching Me„, „Unbreakable“ с участието на друг покоен изпълнител – Notorious BIG, „Threatened„, естествено и дуетът с по-малката му сестра Джанет ДжаксънScream“ от албума „HIStory“ (1995). В предстоящия албум са още хитът на Jacksons „Torture“ и заглавната песен от първия посмъртен албум на Майкъл Джаксън „Xscape„, излязъл преди три години.

Промоцията на албума „Scream“ ще бъде отбелязана със събития в шест града.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg