Ума Търман променена до неузнаваемост

0

Ума ТърманЕдна от емблематичните актриси, чиято зведа изгря в началото на 90-те години се показа на публично място с преобразено лице. Ума Търман предизвика подозрения у фотографите и журналистите по време на премиерата на новия сериал с нейно участие „Плесницата“ в Ню Йорк, че си е направила нескопосана пластична лицева операция.

За всички е видно, че красивото лице на една от музите на Тарантино действително е променено и то драстично в рамките на няколко месеца. Според пластични хирурзи нейната кожа е лъсната и опъната, което говори за прекаляване с инжекциите ботокс. Ума Търман има и доста свеж тен. Това, според лекарите е сигнал, че актрисата неотдавна си е правила химически пилинг.

Ума ТърманПромяна има и в долните клепачи на очите й. Пак според специалистите, това се дължи най-вероятно на хирургично премахване на торбичките, които издават възрастта и… прекаляването с алкохола. Самата кожа на Ума Търман около нейната челюст изглежда доста по-стегната. Ефект, който е постигнат с помощта на радиочестотна апаратура. В повечето случаи тази процедура се извършва при отпусната кожа, най-веже около шията.

Рене ЗелуегърТова не е първата, няма и да е последната знаменитост, която прибягва до естетическата хирургия, за да върне годините назад. Няколко месеца преди Ума и друга актриса – Рене Зелуегър стресна почитателите си с подобен фейслифтинг.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg