Уитни Хюстън „възкръсва“ за турне през 2016 г.

0

Уитни Хюстън „The Voice“ се завръща на сцената 4 години след смъртта й. Това оповести изненадващо сестрата на великата певица Пат Хюстън. Нейната родственица е твърдо решена да „върне“ Уитни на публиката и отново да я „качи“ на сцената.

whitney houston, Уитни Хюстън, холограмаПат Хюстън даде твърдо обещание, че през 2016 година ще бъде създадена холограма на иконата на световната популярна музика.

„Холографското изображение на Уитни Хюстън ще пее в „голям град на САЩ“,

категорична е Пат.

Още от сега е ясно, че концертът на виртуалната певица ще бъде излъчван на живо по една от световните телевизии и онлайн в интернет. От успеха на дебютния концерт на 3D Уитни ще стане ясно дали холограмният образ на покойната гласовита певица ще „тръгне“ на световно турне.

whitney houston, Уитни Хюстън, холограма

Парите за проекта предоставя Алки Дейвид, гръцки милиардер, който е генерален директор на компанията „Холограм“. Сестрата на Уитни, 55-годишната Пат е начело на фондацията „Уитни Хюстън естейт“. Организацията решава как да бъде разпределено наследството на покойната звезда на поп музиката.

Уитни не е първата знаменитост със холограмен образ. Преди нея Тупак Шакур, Майкъл Джексън, Елвис Пресли и дори Фреди Меркюри са възкръсвали с холограми във виртуална реалност.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg