Трите най-несъвместими двойки в зодиака

0

Има зодии, чийто съюз не е препоръчителен от астролозите. Те не са просто несъвместими, хората от тези зодии нямат никаква колизия на общи интереси, емоционален и любовен трепет. Звездните специалисти са категорични, че те не могат да имат дълъг и успешен съвместен живот. Причината е не само в характерите им, но и на полюсните им темпераменти. Провалът в любовта между тях никак не е задължителен, но съвместният им живот ще бъде трънлив, постлан с компромиси в името на това да имат продължителен общ житейски път.

Стрелец и Скорпион

Представителите на водната зодия Скорпион са твърде страстни, свръх емоционални и сложни личности. От своя страна огнените Стрелци не са склонни да демонстрират своите чувства, а спокойствието им е трудно поносимо. Колосалната пречка и дори личностен сблъсък ще връхлетят тези две зодии, щом се изправят пред решаването на трудни дилема, или ги връхлетят трудни ситуации в тяхната връзка.

Кои са страховете на всяка една зодия14-те най-добри двойки зодии в любовта и живота

 

Везни и Рак

Погледнато по-общо, това е една от идеалните двойки, но истината е в детайлите, което доказва, че това твърдение съвсем не отговаря на истината. Хората от зодия Рак си падат по светския начин на живот, докато Везните са по-скоро домошари. Те предпочитат семейния уют и спокойствието. И колкото и идилично да е съжителството им, идва момент, в който тази на пръв поглед незначителна разлика в житейските им представи, ще се окаже доста голяма планина за преодоляване на различията.

Жените от тези зодии са най-добри за съвместен живот

 

Дева и Лъв

Огнени и влюбени в себе си, Лъвовете държат да има безрезервната подкрепа на своя партньор, най-вече в новите проекти и начинания. От своя страна пък прагматичните Деви са в свои води, когато критикуват и се съмняват във всичко. За представителите на земния знак повечето неща още преди да започнат са обречени на фиаско – нещо, което гордата природа на Лъва не ще приеме и няма никога да се примири.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg