Този човек яде чесън на гладно всеки ден! Ето какво се случи със здравето му

1

Лечебните свойства на любимия на много хора чесън са известни и използвани като част от природната медицина и то в продължение на хиляди години. За никого не е тайна, че

всяка скилидка чесън е мощен антибиотик и антиоксидант,

който ефективно се бори с инфекции и заболявания.

яжте чесън на гладно сутринНай-доброто време да се консумира е на празен стомах сутрин, когато може напълно тялото ни да абсорбира хранителните му вещества.

Чесънът е най-добрият естествен лек при хипертония, тъй като поддържа кръвното налягане в нормални граници, без каквито и да е странични ефекти (с изключение на неприятния аромат). Освен това, няма нищо, което предотвратява възпалението по-добре от чесъна. Именно това го прави изключително полезен за хора, страдащи от артрит.

Такъв е случаят на Марк Ботрайт (на снимката). В продължение на месец той ял чесън на празен стомах, от което ефективно е намалил симптомите на артрит и болки в ставите. Доказано след преглед при ортопед.

яжте чесън на гладно сутрин

Всекидневната консумация на чесън предотвратява и най-различни инфекции, включително гъбични, бактериални и дори човешкия папиломен вирус. Хапването на скилидка чесън сутрин ще подобри функцията на имунната Ви система и ще Ви направи по-малко податливи на инфекции и бактерии, което е особено важно, ако често страдате от настинки, назални алергии и други заболявания.

за какво е полезен чесънът

Една-единствена

скилидка чесън съдържа 5 мг калций, 12 мг калий, и над 100 серни съединения.

яжте чесън на гладно сутринТова го прави напълно адекватен природен заместител на всякакви хапчета или добавки.

Не на последно място, чесънът подобрява белодробната функция и предпазва от редица заболявания на дихателните пътища, включително пневмония, бронхит, упорита кашлица и др.

И още от предимствата на чесъна може да прочетете в следните статии:

чесънСкилидка в устата след сън за половин час: 7 неочаквани предимства на чесъна за здравето (рецепта)

 

чесънБез очила, лещи и операции! Възстановете зрението си с пресован чесън, ето как

 

чесънЗдрави с домашна тинктура от вино и чесън

 

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

  1. Десислав на

    Това е пълна глупост и лъжа.Приемах 10 дни по по една скилидка чесън на гладно,три пъти на ден,след което получих вътрешно изгаряне на стомаха и неописуеми болки,които не отшумяват.На гладно не се препоръчва,това е моето мнение след като се подведох на подобни статии.

Коментирай в Delo.bg