Той свали 70 кг за 10 месеца! Ето как

0

Запознайте се с Джевдет Сунай. Той е на 22 години, роден е в Момчилград, но в момента живее е работи в Лимбург, Германия. Но не произходът или настоящото му местообитание е най-интересното около него.

Джевджет Сунай свали 100 кг за 10 месецаДо пролетта на миналата година той е тежал 145 кг. След като публикува в една Фейсбук група свои снимки преди и след, момчето предизвика истински фурор, тъй като разликата между двете фотографии е… над 70 кг, а времето – 10 месеца! Човек от екипа на delo.bg се свърза с Джевджет, за да разкаже как е стопил толкова килограми за толкова кратко време!

Младият мъж, който днес тежи 74 кг е толкова горд от постижението си, че веднага признава как майка му (на снимката) го е стимулирала да предприеме рязкото отслабване.

Джевджет Сунай свали 100 кг за 10 месецаДжевдет е редуцирал теглото си в рамките само на десет месеца и то

без да спазва конкретна диета или да изключва от менюто си определени видове храни.

Единственото, което е правил е било да намали в пъти количеството на консумираните продукти.

Джевджет Сунай свали 100 кг за 10 месеца„Не спазвах диета, просто хапвах по малко – вместо 5 филийки, си позволявах само една. На ден задължително изпивах поне 3 литра вода. Спрях газираните напитки и сладките храни. Поне час-два на ден тичам или се разхождам и това е!“

След толкова драстично сваляне на килограми не се е наложила операция за изрязване на излишната кожа, казва Джевджет, предвид коментарите под снимките му в интернет. Формулата е точна и ясна:

„От всичко, но по малко!“

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg