Той стопи без диети 70 кг! Ето каква е тайната

0

Запознайте се с Джо Бернщайн. Когато бил на 25 г., той е тежал 154 кг. Младият мъж пробвал десетки диети, които… не му помогнали. Всеки път той връщал килограмите си, дори качвал още отгоре.

Джо решил да направи няколко прости промени във всекидневния си начин на живот. Именно те допринасят за позитивната житейска промяна и развитието му като личност.

След като успял да стопи 70 кг от теглото си, в момента Бернщайн помага на други хора в подобно положение.

Той ги вдъхновява да поемат по пътя на здравословния начин на живот като личен ментор и треньор. Ето и стъпките, които са довели до генералната промяна при Джо.

Заложете на органична храна

Създайте си навик да консумирате основно висококачествена храна. Да, тя струва по-скъпо от останалите хранителни продукти, но пък започнете ли да си я готвите, Вашият портфейл няма да усеща повече разликата.

Осъзнайте стойността на всички природни продукти

Позволявайте си пресни продукти, които ще помогнат на вкусовите Ви рецептори да се „отворят“ и по този начин ще си помогнете за свалянето на килограми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

как да отслабна здравословно7-те съвета на мъжа, свалил 100 кг без диети

 

Не яжте полуфабрикати за обяд на работа

Полуфабрикатите са строго забранени! Приготвяйте си от вкъщи домашна храна, която е в пъти по-здравословна от приготвената без да знаете как и от кого.

Съблюдавайте храната Ви да бъде качествена

Ще бъде повече от добре, ако вдигнете броя на вечерите и обедите, в които присъстват основно вегетариански ястия. Това означава по-голям прием на плодове, семена, зърнени храни и зеленчуци. Ако пък не можете без месо, си набавяйте качествено.

Опитайте да готвите сами

По този начин удоволствието от консумирането на храна ще бъде доста по-голямо. Интернет пространството бълва от видео и писани рецепти, шоу програми с тематичен привкус, които ще Ви направят истински кулинарни майстори.

този мъж свали 70 кг и дава съвети как го е направил

преди и след

Не пийте калории

Елиминирайте от хранителния си режим подсладения чай, „натуралните“ сокове в кутия и безалкохолните напитки. Спрете ли ги за три месеца, си гарантирате свалени над 20 кг! Не осъзнаваме понякога, че дневно изпиваме около две хиляди калории с тези напитки.

Слезте от колата

Опитайте се всеки път, когато е възможно да избирате колело или ходене пеш пред автомобила! Със сигурност с велосипед ще стигнете по-бързо за където сте тръгнали, особено в час пик, ще спестите и доста нерви в трафика. Това време може да използвате за тренировки или готвене на вкусна здравословна храна.

Купете си куче

Разходката сутрин в парка с новия Ви четириног приятел ще активира метаболизма Ви. Ще Ви помогне да бъдете по-активни в началото на работния ден.

Променете мисленето си

За да избегнете т.нар. йо-йо ефект, е необходимо да си създадете навик за правилно хранене. Всичко е в главата: от захвърлянето на вредните навици до успеха и реализацията на всяка една мечта!

Скъсайте с половинката си

Джо Бернщайн стартирал здравословния си начин на живот веднага, след като се развел със своята съпруга. Не на всяка цена предприемайте нещо толкова радикално, но ако не получавате необходимата подкрепа, а връзката ви „спъва“ по избрания път към реализиране на Вашите цели, просто я прекратете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Георги Йорданов свали над 20 кг за 6 месецаГеорги Йорданов: Свалих 20 кг за 6 месеца, последните 6 стопих само за седмица

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg