Това е най-добрият тест, който разкрива водещите черти на човешкия характер

0

Един от тестовете, който често се използва в психологията, е този, свързан с асоциации от изображения. Шестте снимки на заглавния колаж са прецизно избрани, за да разкрият с лекота доста важни черти от характера на всеки човек. Погледнете изображенията и изберете това, което приковава вниманието Ви. Снимката, която ще изберете, трябва да е тази, която най-близко съответства до Вашите чувства и моментни вълнения.

Снимка 1

Ако сте се спрели на първата снимка, то Вие несъмнено сте от хората, които поставят на първо място сред приоритетите си хармонята в дома и семейния уют. Материалните неща за Вас стоят на втори план – предпочитате живот, изпълнен с любов, топлота и романтика. Семейството е Вашата най-голяма опора и бихте дали всичко за него. Същевременно предпочитате да се притечете на помощ на близки и приятели, пред това да останете в безопазност в зоната си за комфорт. Стремете се да не разкривате плановете си пред хора, на които нямате 100% доверие.

Снимка 2

Ако с една дума трябва да опишете характера си, то това без съмнение е думата „свобода“. Свободният Ви дух и непокорство могат да бъдат „опитомени“, единствено от човека, когото обичате най-много. Не сте от хората, които налагат мнението си и изискват максимума от околните. Точно поради тази причина не сте склонни да го изискват и от Вас. В много от ситуациите в живота си предпочитате да бъдете сами, от колкото да сте заобиколени от хора, които Ви натоварват и пречат с присъствието си. Подбирайте внимателно близките си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

коя е първата гласна буква в името ВиКакъв е характерът Ви, според първата гласна буква в името

 

Снимка 3

Ако вниманието Ви е приковано от снимка номер 3, то Вие сте непоправими романтици. Единственият Ви недостатък е честото потъване в мислите, които са склонни да Ви изолират дори и в шумна компания. Това често бягане от реалността като че ли е отказ да приемете факта, че в живота така или иначе се случват лоши неща. Шумът на големия град Ви задушава, стремите се да бягате от напрежението и поставените рамки винаги, когато имате възможност за това. Опитайте се да почивате често – дори само ден сред природата или любимо занимание ще Ви зареди с необходимата доза енергия.

Снимка 4

Четвъртата снимка е изборът на изключително земните и практични хора, които не губят времето си в мечти и напразни илюзии. Със сигурност не сте от хората, които чакат принца на бял кон или вярната съпруга, заета единствено с домакинска работа. В същото време знаете какво искате от живота, поставяте си постижими цели и бързате да ги реализирате. Понякога обаче Вашата сприхавост и нетърпимост лесно изморяват. Забавете темпото – всичко ще се случи, така както искате.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Кое вино е най-подходящо за всяка зодия?Кое вино е най-подходящо за всяка зодия?

 

Снимка 5

Обичате живота, обичате себе си и несъмнено Ви харесва да сте център на внимание. Не искате и не държите да променяте нищо в живота си с резки темпове. Доволни сте от постиженията си, а хората, които Ви заобикалят са „необходимото зло“ – не сте склонни да се изолирате и да стоите в сянка. Да, душата на компанията сте, но не прегръщайте суетата, насочете уменията си в лидерството и обединението на хора и интереси.

Снимка 6

Хората, привлечени от снимка 6, считат себе си за реалисти, но всъщност доста често изпадат в депресивни състояния. В много от случаите сте прави, но излишната самокритика може да Ви изиграе лоша шега. Точната Ви преценка за събитията около Вас в голяма степен Ви натоварва – виждате лесно неправдата и не можете да я подминете. Имате право за всичко, но трябва да се опитате да носите и „розови очила“ – единственият начин да срещнете и прегърнете щастието. На искате да живеете в илюзии, но доза доверие и подкрепа, насочена от Вас към околните, със сигурност ще се върне със знак плюс.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg