Трите зодии, които носят само късмет в любовта

5

Несъмнено всеки човек, независимо от коя зодия е, изпитва необуздани и вълнуващи чувства, щом е влюбен! Има обаче три зодии, с които, ако се свържете емоционално, всеки ден ще сте като в красива приказка от друго измерение. Истински късметлии сте, ако допуснете да имате любовни отношения с представител на един от тези три зодиакални знака.

Водолей

зодии в любовта

Съвършената зодия за връзка! Представителите на зодиакалния знак Водолей дават свобода, мотивират и насърчават положителните качества на своя партньор.

Хората, родени от 20 януари до 18 февруари, са перфектните за един вечен житейски роман – задължителните партньори за тези, които държат връзката им да е зряла, сигурна и без капка ревност.

Партньорски отношения, при които и двете страни да могат да разчитат една на друга и да си имат доверие.

Телец

зодии в любовтаПерфектната половинка за всяка връзка – олицетворение на хармонията, търпението и доброто настроение.

Хората, родени от 20 април до 20 май, са готови да отдадат цялата своя любов на правилния човек, за да са заедно най-щастливи на света.

Ако не може да си представите връзка с Телец, то си пуснете най-романтичния филм.

Филм, който не само има щастлив край, но и е изпълнен с нестихваща страст и като цяло е една непрестанна радост.

Дева

зодии в любовтаИстински съкровища! Така могат да бъдат определени представителите на зодия Дева.

Безценни са, защото са много емоционални, но и разумни, изтъкани от романтика и с уникални мечти, които почти винаги осъществяват.

Родените в периода 23 август – 22 септември успокояват с присъствието си, умеят да разбират, проницателни са, състрадателни, лекуват раните на сърцето и са готови винаги да помогнат.

Животът с тях е като вълнуващ любовен роман – красив, изпълнен с много топлина и нежност!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!5 коментара

  1. Пълна глупост за водолеите… дават свобода, защото не им пука за другия. Те са пълни егоисти, обичат да получават, но не обичат да дават… най-вече чувства…

Коментирай в Delo.bg