Новият балсам на звездите за мека и сияйна кожа

0

Холивудските прими от ранга на водещата Опра Уинфри и кънтри звездата Шъная Туейн имат тайна, която не бързат да разкрият. Те поддържат в отлично състояние кожата на лицата си, като се мажат с… омекотител за вимета на крави, пише в. „Дейли мейл“.

балсам за кожа на лицеПродуктът е много популярен сред фермерите. Неговата търговска марка е Bag Balm. Те го прилагат на вимето на кравите, преди да им включат апаратурата за доене. Продуктът представлява гъст крем и има тежка миризма на антисептични препарати. Bag Balm прави вимето изключително меко и държи настрана паразитите.

Неизвестно как, световни знаменитости попаднали на магическия балсам и без притеснение започнали да го нанасят върху лицата си. Резултатът бил смайващ – получавала се една изключителна мека и сияйна кожа, която не можело да се постигне и с най-скъпата козметика.

Първа с кравешкия омекотител се сдобила неостаряващата Ракел Уелч. Тя отворила очите на британките за невероятните му свойства в телевизионното предаване на Пиърс Морган по-рано този месец. Опаковка от осем унции от Bag Balm струва само 18 британски лири и може да бъде намерена във всички ветеринарни аптеки. Другата опция е, да се купи по интернет.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg