Сватбата на Ронан Кийтинг и Сторм Юхтриц

0

Човек и добре да живее – някой ден минава под венчило! Тази житейска максима споходи и един от най-популярните ирландския музикални изпълнители – бившият вокалист на бой формацията от 90-те Boyzone Ронан Кийтинг, който реализира и повече от успешна солова кариера. Повелителката на сърцето му е грациозният модел от Австралия Сторм Юхтриц.

Сватбеният прием беше даден сред природата, на около 35 км от Единбург. Сред десетките гости на пищната церемония в шотландското имение Арчърфийлд Хаус впечатление правеха колегите на Ронан – членовете на „Бойзоун“ Брайън Макфадън, Кийт Дъфи и Шейн Линч (на снимката).

колегите на Ронан Кийтинг от Boyzone по време на сватбената церемония

Поп певицата и сестра на Кайли Миноуг Дани Миноуг, както и вокалистите от друг успешен ирландски експорт -момчешката банда Westlife също уважиха колегата си Ронан Кийтинг и неговата съпруга.

Дани Миноуг и приятелят й на сватбата на Ронан Кийтинг

На известния младоженец и на булката свидетел беше един много важен и за двамата млад мъж.

Ронан Кийтинг, децата му от първия брак и СтормСинът на Ронан от първия му брак – шестнайсетгодишният Джак, а дъщерите му (отново от първия брак) – Миси, на 14 и Али, на 9 бяха шаферки на сватбата. Малката госпожица дори хвърляше цветя и бонбони по пътя на новата семейна двойка към олтара.

Годежът на Сторм Юхтриц и 38-годишният Ронан Кийтинг беше през април тази година. Двамата се сгодиха точно месец, след като беше финализиран разводът на изпълнителят с неговата първа съпруга – Ивон Конъли.

Ронан Кийтинг, сватбаОще в началото на август изпълнителят на „If tomorrow never comes“ и „She believes in me“ разкри, че със Сторм са предпочели Шотландия за своята венчавка, тъй като мястото е било много специално за двамата. Другата причина е, че това е една „неутрална територия“, за да не се налагало да избират между Австралия и Ирландия.

За още една звездна сватба в музикалните среди писахме в delo.bg. Припомнете си как на 16 май бившата вокалистка Спайс гърлс Гери Халиуел се врече във вечна вярност на бизнесмена Кристиан Хорнер на пищна церемония в катедралата „Сейнт Мери“ в Бедфордшър.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg