С диетата на Маргарита Королева топите 10 кг за 9 дни

6

Лято е, жегите навън са непоносими, а Вие искате диета според сезона. Почивката на морето Ви предстои и искате да свалите излишните килограми бързо и завинаги!? Ако не сте чували за книгата „Отслабнете завинаги! Лесният път към стройната фигура“, то е крайно време да се снабдите с нея, ако искате да отслабнете ефективно.

Неин автор е Маргарита Королева. И книгата, и диетата са се превърнали в истински световен хит – преведена е в редица страни в това число и България. Авторката е успешен диетолог, както и ръководител на център за красота, който наистина променя живота на милиони жени в целия свят.

Свалете 10 кг. за 9 дни с диетата на Маргарита Королева

Маргарита Королева

Диетата, която сега ще Ви представя е наистина изключително популярна и причината за това е, че тя е сред предпочитаните от световните звезди, които са безкрайно доволни от резултата и споделят своите положителни впечатления в света на богатите и известните.

Тази диета е сред най-известните и разпространените в света.

Маргарита КоролеваТова, което трябва да знаете за нея е, че има продължителност 9 дни и всъщност представлява верига от три моно диети, които се правят една след друга.

Сред предимствата са също, че

резултатът от тази диета е впечатляващ – до минус 10 кг за 9 дни,

изпълнението й не е трудно, а цената на продуктите е съвсем нормална и по джоба на всеки. Освен, че води до загуба на излишно тегло, тази диета също така пречиства много добре организма.

Препоръчително е обаче, да се прави само веднъж на 6 месеца. Диетата също така не бива да се прави от бременни жени, деца и хора, които страдат или имат склонност към анемия.

Както вече споменахме, диетата на Маргарита Королева е в три цикъла от по три дни. Във всеки един цикъл се консумира само един от основните продукти – ориз, пиле и зеленчуци.

Защо са подбрани точно тези три вида храни? Защото оризът и пилето имат богато съдържание на основните макроелементи – въглехидрати и протеини, а зеленчуците имат ролята да почистят червата.

Свалете 10 кг. за 9 дни с диетата на Маргарита Королева 1 цикъл с ориз – 3 дни

През първите дни на диетата трябва да се храните само с басмати ориз.

Пригответе го по следния начин: измийте 250 грама от ориза и го изсипете във вряща вода, като спазите съотношение 1:2. Варете го в продължение на 15 минути, след което разделете получената храна на 6 порции, които са ви необходими за деня. Не се разрешава хранене след 20 часа, затова последното за деня трябва да направите преди това.

През този цикъл се консумират също и три супени лъжици мед на ден. Те обаче не се ядат самостоятелно, а се смесват с ориза. Важно изискване е да се пие минимум по 2.5 литра вода дневно.

Свалете 10 кг. за 9 дни с диетата на Маргарита Королева 2 цикъл с пиле – 3 дни

След като са приключили първите три дни, преминавате към следващите три дни, в които ще се храните изцяло с пиле.

За деня ви се полага пиле с тегло от 1200 грама, което трябва да е сготвено на пара. След като бъде приготвено по този начин, кожата се маха, а месото от пилето също се разделя на 6 порции, които се консумират през деня.

Отново не се разрешава хранене след 20 часа.

Свалете 10 кг. за 9 дни с диетата на Маргарита Королева 3 цикъл със зеленчуци – 3 дни

В последните три дни на диетата се ядат само зеленчуци. Ежедневното меню включва по 500 грама зеленчуци задушени на пара, без да се използва никаква мазнина и 500 грама пресни зеленчуци. Те се консумират отново разделени на 6 порции, без да се използва сол. Последното ядене за деня трябва да бъде преди 20 часа.

През този цикъл също се консумира мед, като дневната дажба е три супени лъжици. Те обаче се слагат във водата, която трябва да бъде поне 2 литра. Може да се пие също и неограничено количество зелен чай.

Свалете 10 кг. за 9 дни с диетата на Маргарита Королева Авторката на диетата Маргарита Королева препоръчва тази диета да започне след консултация с лекар.

Важна препоръка е, че не бива да я почвате, ако сте свикнали да се храните обилно. Необходимо е най-напред да подготвите организма си като започнете да намалявате храната постепенно.

В противен случай, приемът на само три храни в продължение на девет дни, при това в ограничени количества, би могло да се отрази негативно на психиката и метаболизма Ви.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!6 коментара

Коментирай в Delo.bg