Стани звезда и участвай в сериала „Лъжливи рими“

0

Ако някога си мечтал да се видиш по телевизията и да се изявиш като актьор, това е твоят момент. Екипът на първия български хип-хоп сериал „Лъжливи рими” стартира игра ВЛЕЗ В СЕРИАЛА, която ще даде шанс на трима кандидати да станат част от актьорския състав. За да участваш в сериала не е нужно да ходиш на кастинг, да имаш актьорско образование или какъвто и да е опит пред камера.

Единственото нещо, което трябва да направиш е да отидеш на фейсбук страницата на „Лъжливи рими”, да споделиш официалния постер на играта ВЛЕЗ В СЕРИАЛА и да напишеш коментар #ЛъжливиРими, в който да тагнеш поне един свой приятел.

Лъжливи римиДрама, интриги и неочаквани обрати в първия български хип-хоп сериал

 

В сряда, 21 ноември 2018 г., от 16:30 ч., на живо по телевизия ЕВРОКОМ, екипът на “Лъжливи рими“ ще избере чрез жребий трима късметлии, които ще получат шанса да станат част от последния 13-и бонус епизод на сериала. Той ще се заснеме непосредствено след излъчването на 12-и.

Какъв ще е финалът на „Лъжливи рими” зависи от теб! ВЛЕЗ В СЕРИАЛА!

За повече информация относно играта или сериала посетете фейсбук страницата Лъжливи рими. Delo.bg е медиен партньор.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg