Нов презерватив „втора кожа“ ще отделя и виагра

0

Сексът заема много важно място в живота ни, затова всичко, което би могло да подобри и засили усещанията ни в леглото, е добре дошло и за двата пола. Съвсем скоро към помощните средства за увеличаване на сексуалното удоволствие, ще се добави и още едно – специален презерватив. Той все още се разработва от австралийски изследователски екип, а проектът се финансира от фондация „Бил и Мелинда Гейтс“.

Чудите се защо презервативът ще е специален? Защото при него няма да има познатия усет за латекс, а по-скоро ще бъде нещо като втора кожа, която ще прилепва идеално. Освен това, този кондом ще е също надежден и ще осигурява необходимото предпазване, но ще има и още една екстра – той ще бъде и ерогенен, защото от него ще се отделя микро количество виагра.Специален презерватив ще отделя виагра

Решението да се създаде такъв кондом на бъдещето, от фондацията на Бил Гейтс са взели през миналата година. Милиардерът е решил да инвестира сумата от 100 000 долара за реализирането на проект на подобен презерватив, който е разработен от учени в австралийски университет. Пред фондацията били представени най-различни проекти, които се борели за финансиране и реализиране. Всеки от тях представял някоя уникална иновация, която наистина можела да бъде революционна по отношение на презервативите и тяхната употреба.

Решението да се създаде такъв кондом на бъдещето, от фондацията на Бил Гейтс са взели през миналата година. Милиардерът е решил да инвестира сумата от 100 000 долара за реализирането на проект на подобен презерватив, който е разработен от учени в австралийски университет. Пред фондацията били представени най-различни проекти, които се борели за финансиране и реализиране. Всеки от тях представял някоя уникална иновация, която наистина можела да бъде революционна по отношение на презервативите и тяхната употреба.Проектът, който спечелил съревнованието, също както и останалите проекти съчетавал в едно повишено удоволствие за ползвателя и сигурна защита по време на половия акт. Освен това обаче, екипът чието дело е идеята, решил да не използва традиционния латекст, който се използва за изработката на кондомите. Вместо това го заменил с дискретна материя, наречена хидрогел и която прилепва точно като втора кожа. Съставена е от 95 % вода, която е поставена в нещо като капан от тънка мрежа, съставена от полимерни вериги. Те са свързани една с друга на всеки 10 нанометра.

Основното предимство на тази материя е, че нейните свойства изключително много наподобяват на човешката тъкан. За да се увеличи максимално удоволствието по време на използването на този презерватив, учените смятат да вкарат в неговата структура виягра. Тя ще се отделя в минимални количества по време на половия акт.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg