Шокираща пристрастеност: мъж се храни с електричество (видео)

0

Чели сте и сте гледали за много странни човешки съдби, дори и в delo.bg сме писали за чудаци от цял свят. Но тази история със сигурност ще Ви разтърси!

Запознайте се с

Нареш Кумар, който твърди, че се храни с електрически ток.

42-годишният индиец от градчето Музафарнагар, област Утар Прадеш открил съвсем случайно своята дарба.

Докато бил на работа, докоснал без да иска оголен кабел, но не му се случило нищо.

мъж се храни с ток

И докато доста хора биха благодарили на съдбата да оцелеят след подобен инцидент, то Нареш решил, че трябва да изпробва своята „супер сила“. Той стиснал в ръка много електрически проводници и така разбрал, че животът му не е застрашен, дори напротив.

„Огладнея ли, и ако вкъщи няма храна, просто държа за 30-на минути голи кабели, по които протича електричество. Това ме засища. Ям тока, вместо храна“ –

споделя „дарбата“ си Нареш Кумар.

Индиецът е буквално обсебен от своята вродена дарба да бъде естествен проводник на електричество. Цялата му къща е пълна с висящи електрически проводници, от които си набавя енергия, за да се нахрани, когато е гладен.

мъж се храни с ток

„Вкъщи няма ключове за лампите, поради което с децата ни е страх от токов удар. И тъй като мъжът ми е пристрастен да докосва голи кабели, те просто си висят необезопасени. Нареш включва и изключва всякакви електрически уреди – печка, пералня, хладилник, климатик, телевизор, само с двете си ръцете си, без прекъсвачи“ –

твърди съпругата на г-н Кумар, който вече се е сдобил с прозвището „Живата крушка“.

мъж се храни с ток„Да, наясно съм, че аз съм неповторим – това нещо не може да бъде направено от никой друг. Съпругата ми вече не се впечатлява, но пък хората, които ме видят, със сигурност ще се изумят на способностите ми“ –

с нескрита гордост допълва Нареш Кумар.

Видеоклипове с подвизите на индиеца, в които той демонстрира „таланта“ си като оставя да премине електрически ток през устата му, за да запали крушка, вече циркулират в социалните платформи и каналите за видеосподеляне по целия свят.

Хората имат различни нива на резистентност. Електрическият ток може да има различно въздействие върху всеки един индивид, това зависи от напрежението, продължителността и пътя на електроенергията през тялото.

Има случаи на хора, оцелели от гръм, но при тях токът от мълнията е излязъл от тялото, без да е преминал през областта на сърцето.

Има и случаи на „човешки крушки“, при които се твърди, че липсата на потни жлези оказва влияние върху способността на тялото да устоява на токов удар и дори да бъде проводник, но това не е доказано научно.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg