Секси сутиен за жени след операция от рак на гърдата

0

Емблематичната британска дизайнерка Стела Маккартни разработи линия специални сутиени за жени, претърпели операция от рак на гърдата. Това се случва през октомври – Световен месец за борба с коварното заболяване. Освен благородна кауза, идеята е посветена и на Линда Маккартни, майката на стела и съпруга на легендарния бийтълс Пол Маккартни. След като през 1995 год. й откриват рак, тя претърпява двойна мастектомия и множество химиотерапии, но три години по-късно умира.

Louise Listening Bra, сутиен за жени, претърпели операция от рак на гърдата, Линда Макартни

Стела Макартни

Кампанията като цяло има филантропска насоченост – част от приходите от продажбите ще бъдат дарени на Центъра за борба с рак на гърдата Линда Маккартни в Ливърпул, както и на Националните фондации за рак на гърдата в САЩ и Австралия.

Сутиенът носи името Louise Listening Bra – Луиз е второто име на Линда Маккартни. Женствен и секси дизайн, флорална дантела в нежно розово, с цип отпред. Подплънки липсват за по-голям комфорт на дамите. Дизайнът дава удобство за постоперационния период след мастектомия. Приблизителната цена е около 200 лева.

Louise Listening Bra, сутиен за жени, претърпели операция от рак на гърдата, Линда МакартниЖеланието на Стела Маккартни е да придаде женственост и красота на този вид сутиен. Двойната мастектомия се приема по различен начин в света и жените преминават през твърде труден период. Тя иска да предложи на тези жени да имат нещо, което да носят без да изпитват какъвто и да е срам. За нея те все още са женствени и чувствени, и трябва да продължат да живеят живота си, изразявайки себе си именно по този начин.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg