Съвети за подходящи дамски бижута през пролетта

0

С плахи стъпки на вратата ни вече чука пролетта.

Време е да приберем в гардероба палтата, ботушите и пуловерите в тъмни маслени цветове. Да поемем глътка въздух, да се усмихнем на топлото слънчице и освежим гардероба си с нови цветни дамски бижута.

В мола или онлайн, просто задължително е да попълним колекцията си от бижута с няколко нови сета красиви колиета, нежни обеци, стилни гривни, бижута с кристали и още много на TvoetoBiju.com.

Подбраните от нас бижута с много усет и любов отразяват нашата същност. Голямото разнообразие на достъпни цени улесняват и едновременно с това затрудняват избора ни.

В духа на настъпващата пролет е време да внесем свеж полъх с няколко нови бижута в по–ярки цветове.

Богата огърлица, колие с камъни, небесно сини обеци или сет от няколко златисти гривни.

Ръчно изработените бижута могат да бъдат закупени на почти символични цени. За сметка на това перлите, царици на стила и елегантността, се предлагат в една идея по–висок ценови диапазон. По-високият клас дамски бижута от естествени камъни са по–скъпи, но пък визията им определено си заслужава.

Цветните, ярки тоалети с флорални мотиви неминуемо налагат да съобразим бижутата си с тях.

Голяма масивна огърлица с камъни в наситен цвят ще придаде завършена визия на тоалета. Ако пък сте решили да предизвикате възхита в обкръжението си, извадете чифт златни или сребърни бижута със сантиментална стойност, каквито всяка от нас пази в чекмеджето като скъп семеен спомен и се усмихнете на яркото пролетно слънце. Големите очила ще придадат завършващ щрих на визията ви.

Докато дълбокото деколте позволява носенето на масивна огърлица, то добрия вкус и поло яката налагат дискретно синджирче или наниз нежни перли, умело съчетани с перлени обеци и гривна. Белите перли и днес остават класика, подходяща за всякакъв повод и всеки час на денонощието.

Не пренебрегвайте брошките!

Красива обемна брошка с цветни естествени камъни във формата на цвете задължително ще усмихне цветното ви настроение.

Сет от гривни в ярки цветове великолепно се съчетава с къси или полуръкави. В случай, че изберете акцента да пада върху ръцете, не забравяйте да допълните с красив пръстен във формата на цвете. Ако не разполагате с такъв достатъчно е пръстенът да бъде обемен с ярък камък.

Пролетта се свързва с чистата белота на кокичето, оранжевото на минзухара, с нежния люляков цвят, със зеленината на възраждащата се за нов живот природа. Комбинирайте тези цветове и визията ви ще напомня на нежно разцъфващо цвете.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg