5 нестандартни идеи за подарък за дипломиране

0

Традиционно на абитуриентите се подарява злато и в момента вероятно дори вие пазите, скрити в някой шкаф, златните си украшения, подарени от роднините за бала. Днес обаче златото не е особено модерно и в обикновеното ежедневие малко хора обикалят улиците, накичени със злато. Това означава, че ако заложите на традицията, избирайки златен подарък, има голям шанс той да се използва веднъж или два пъти и след това просто да остане за спомен. Ако това хич не ви се нрави и искате да зарадвате вашия абитуриент с уникален, практичен и различен подарък, който доста да се отличава от останалите и истински да изненадва, предлагаме ви да разгледате нашите 5 нестандартни идеи за подарък за дипломиране, които може да поръчате от онлайн магазин Dreboliiki.com:

Тежест за листи – куче

Тежест за листи - куче, подарък за дипломиране

Въпреки, че в България този подарък все още не е особено популярен, в западните държави  тежестта за листи отдавна се е превърнала в класически подарък за дипломиране. В Англия например, за подобни поводи много често се подаряват кристални тежести за листи с гравирани послания във вътрешността от типа „Нашите избори ни правят това което сме, много повече от нашите способности“.

Тежестта за листи – куче не само, че затиска здраво всякакви хвърчащи листи, но и е в комплект със стилна, метална химикалка, която благодарение на скрит магнит, е стабилно „захапана“ в муцунката на кученцето. За любителите на животни и за всеки, на който му предстои следване в университет и още много писане, тежестта за листи – куче е супер подходящ подарък!

Масичка за Лаптоп – LapTray Pro

Масичка за лаптоп, подарък за дипломиранеКакво би бил студентският живот без любимите предмети, които подпомагат мързела? Масичката за лаптоп служи за хапване, четене, писане, учене, гледане на филми и чатене във Фейсбук… и не от къде да е, а от леглото! Бюрото е морално остаряла мебел, освен това децата от малки намразват сядането на бюрото. Затова бюрото рядко присъства като част от обзавеждането на студентската квартира. Тази масичка за лаптоп изцяло замества неговите функции и бързо ще се превърне в един от най-използваните и любими предмети във всяка студентска квартира. Регулируемата височина на крачетата и наклон на частта за лаптопа, са само част от характеристиките на този продукт, които позволяват използването му и като поставка за готварски книги и осигуряват безбройните му други възможности за приложение.

Алкохолен дозатор – Глобус

Алкохолен дозатор, подарък за дипломиранеКой каза купон? Вероятно никой, но това е, за което мисли всеки, който скоро ще се дипломира! Алкохолният дозатор – глобус е един от задължителните парти атрибути, който истински ще изненада всеки завършващ! Алкохолният дозатор представлява нещо като резервоар за алкохол, от който всеки може да си налива. В резервоара могат да се смесят съставките за любимия ви коктейл и всеки да може да се наслади на него, без да се налага отделно да си го приготвя сам, в собствената чаша. Всеки знае, че когато някой друг ти налива питието в чашата, винаги гледа да те напие. Алкохолният дозатор – глобус решава и този проблем, като от неговото кранче може прецизно да си сипете, точно колкото поискате.

Световна карта за изтриване

Световна карта за изтриване, подарък за дипломиране

Когато говорим за страхотни подаръци за дипломиране, световната скреч карта е поредното попадение точно в целта, особено ако на вашия абитуриент му предстои пътуване в чужбина. Макар на пръв поглед да изглежда напълно нормално, скреч картата е съвсем различна от обикновената световна карта. Скреч картата е покрита със специален слой златисто „скреч фолио“, което е същото като това, което трябва да изтъркаме от лотарийните билетчета, за да видим, дали печелим нещо. Само че от скреч картата трябва да изтриете фолиото единствено от границите на държавите, в които сте били. Едно от любимите занимания на всеки млад човек е именно посещението на нови места и пътуването, а какъв по-ефектен начин да отбележим, къде сме били, освен с тази уникална карта за изтриване!

Портативен USB нагревател за кафе

Портативен USB нагревател за кафе, подарък за дипломиранеКой не пие кафе, кой ли не е пристрастен към него? Всички му се наслаждаваме редовно, мразим го единствено, когато е студено. Портативният USB нагревател е уредът, създаден именно за да го поддържа топло! Със забавна форма на бисквитка, но доста по-голям размер, това USB котлонче сякаш те приканва “Давай, потопи бисквитката в кафето и тя ще се размекне, защото ти го пазя топло“. Ако вашият абитуриент е голям бъбривко, лесно се разсейва и докато се сети да си пийне от кафето, то вече е изстинало, този подарък за дипломиране е просто идеалният за него!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg