Само за жени! Какъв характер имате, според змийския хороскоп

0

Този хороскоп е насочен единствено и само към нежната половина на човечеството, но не е лошо да се прочете и от мъжете. От библейски времена, а и в повечето култури по света семантиката на изкушението е именно змията. Когато реши да е спокойно, студенокръвното влечуго е хлъзгаво, но скоро след това може внезапно да ухапе жертвата си до смърт. Змията още е и символ на женствеността и грацията. От древността се е вярвало, че в женската душа живее различен вид змия.

В т.нар. змийски хороскоп ще откриете и тъмната страна на женската душа.

Козирог
Рогата Змия

Привидно си мислите, че тази змия няма да Ви ухапе, дори и да настъпите опашката ѝ! Но… това е само на пръв поглед. Тя дебне всеки ход и няма да пропусне и най-малката грешна стъпка, въпреки че на външен вид е пасивна. Запомнете, че този тип жена е подозрителна… винаги! Предпочитанията ѝ са да е сама, трудно става част от „простолюдието“ и лесно не позволява на някого да завладее сърцето ѝ.

Водолей
Жълтоуха водна змия

Меко казано изненадващо, тази змия действа винаги неочаквано, дори в повечето пъти шокиращо. Умее да заблуждава изключително добре, докато крои планове как да забие зъби и да пусне отровата си. Тайната ѝ наслада е чуждото нещастие, а по-зловещото е, че твърде често е причината за него. Харесва ѝ да се отличава от другите и е много екстравагантна. Опитен мошеник е.

тип жена, зодии, месециКакъв тип жена сте, според месеца на раждане

 

Риби
Сива водна змия

Като магнит е този вид змия – в един момент не можеш да свърнеш поглед от нея, въпреки че на пръв поглед не е никак изпъкваща сред другите. Изключително много женственост и грациозност има в нея. Повече от отлична актриса е, а атестация за това е, че е в състояние да те направи разноглед, направо сам да си говориш. Страхува се от самотата, а зад гордата ѝ фасада се крие необяснима ранимост.

Овен
Огнен Питон

Никакво лукавство и скрити помисли – това са начините за действие на огнения питон. В състояние е да направи така, че и най-големият мачо да си тръгне с подвита опашка след контакт с жена като нея. Има неочаквани яростни изблици, които са твърде често неконтролируеми. Много е силна. Сигнал, че скоро ще бъдеш нападнат, е нейният агресивен поглед. В никакъв случай не си мислете, че е от змиите, които уж са кротки, а за да атакуват само чакат да видят гърба Ви.

Цигански хороскоп – най-точният в астрологията

 

Телец
Ехидна Пепелянка

Змия-нарцис! С твърде високо самочувствие и много красива, дори неустоима. Само при силно предизвикване напада, а отровата на зъбите ѝ е смъртоносна! Не може да очаквате от нея да направи и най-малкия компромис със своите претенции. Винаги иска най-доброто и то по много. Не би търпяла никой да играе хоро на главата ѝ, дори да е хлътнала много, защото поставя себе си на първо място! Винаги!

Близнаци
Черна мамба

Лукава, много бърза, свръх подвижна, на моменти цинична. Черната мамба е много опасна, особено за екземплярите от мъжки пол! Придърпва жертвата с любовни обещания и с красивото си лице, но съвсем скоро без капчица милост я изритва и то без да ѝ мигне окото. Знае какво ти е в главата само като те погледне. Не е злопаметна, но случи ли се нещо неприятно, е склонна да подложи на жестоки унижения провинилия се.

характерът Ви според позата за сънПозата по време на сън разкрива характера на всяка жена

 

Рак
Спяща кобра

Изключително опасна и непредвидима – докато си живее необщително, спокойно и необезпокоително за никого, наблюдава изкъсо. Внимателно е втренчена, без да прави впечатление на изкусен наблюдател всеки и всичко, но само посмейте да я нараните или засегнете. Не пробвайте никога, защото ще Ви нападне свирепо в момент, в който най-малко очаквате. В повечето случаи е в гръб или от засада! И това не е всичко – скучно ли ѝ е, съвсем съзнателно ще си измисли повод, за да Ви нападне.

Лъв
Кралска боа

Истинската императрица – хипнотизираща публиката, изискваща обожание, твърде суетна. Желае околните да я гледат с уважение, докато живее охолно. Лоша актриса е обаче, въпреки че ѝ допада да е център на внимание. Тъжна ли е, опитва ли с фалшива усмивка да скрие нещо от личния си живот, я издават очите ѝ.

каква майка сте, според зодиятаКаква майка сте, според зодията

 

Дева
Гърмяща змия

Да внимават само тези, на които им стиска да я доближат, другите не трябва да се притесняват от гърмящата змия. Ето защо страдащите от поведението ѝ са нейните най-близки хора. Учтива, усмихната и приветлива е за останалите. Дребнава и кисела е вкъщи, кусурите на останалите ѝ избождат очите. Мърмори много и е твърде изискваща, а не е способна да отвърне и наполовина.

Везни
Анаконда

Stone face – с други думи тя е Мона Лиза сред съскащите в зодиака – непредвима и твърде съблазнителна змия. Никога не можеш да усетииш мислите ѝ. Умее да оплита в мрежите си, защото е природно красива. Реши ли да те омае и притежава, това рано или късно ще се случи. Никога не можеш да предвидиш кога ще забие зъбите във врата ти – това е най-опасното в нея. При издънка на половинката си тя ще запази самообладание, но секунди по-късно ще агонизираш от отровата ѝ.

зодиакЕто как реагират при изневяра жените от различните знаци в зодиака

 

Скорпион
Демонична змия

Еманацията на злото и страстта! Това е най-изкусителната и манипулираща змия, която отмъщава по най-коварния възможен начин. Фатални са последиците, ако сте привлечени от нея. Да си знаете! Трябва да си по-тих от вятъра и по-мек от тревата, за да не бъдеш „ухапан“ летално. От нейния плен има само един начин да се отървеш – когато демоничната змия сама изгуби интереса си към теб.

Стрелец
Усойница

Усойницита е склонна да се отрече от своите принципи, за да е права в конкретна ситуация. Този тип змии бързо сменят настроенията си – като змийска кожа – и са доста конфликтни. Обвини ли я някой, че не е честна, склонна е подозрително да повдигне веждата си и да попита неразбиращо: „Кой, аз ли?“ В своите връзки с мъже вдига постоянно скандали от най-дребното. Характерно за усойницата е, че съвестта ѝ винаги е кристално чиста.

Коментирай с Facebook

коментара

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg