Само тук гледайте НА ЖИВО раждането на жираф

0

Тайнството на новия живот винаги ме е вълнувало. Затова си признавам, че винаги ми е било интересно да наблюдавам раждането на потомство при животните – инстинктите им са толкова силни, че предизвикват истинско възхищение. Ако и за вас подобни събития са вълнуващи, то сигурно ще ви бъде интересно да наблюдавате раждането на бебе жирафче. Ще имате тази възможност съвсем скоро, защото на бременната жирафка Кейти й предстои да роди своето бебе до дни.

Кейти живее в зоологическата градина в Далас, а събитието ще може да бъде проследено и от всички любители на животните, при това на живо в интернет. За да направи съпричастни повече хора, обичащи животните с това прекрасно събитие, ръководството на зоопарка е влязло в партньорство с телевизионния канал Animal Planet, който е осигурил стрийминга в мрежата. Раждането се очаква всеки момент и ако искате да не го изпуснете е добре да проверявате периодично какво се случва с майката жирафка Кейти.

жираф раждане на живоСпециалистите напомнят, че новородените бебета – жирафи обикновено са с тегло между 50 и 75 килограма, а височината им е около 180 сантиметра. Друг любопитен факт е, че при своето раждане, бебето всъщност ще падне от височина от порядъка на 150 – 180 сантиметра. След това се очаква то да се изправя на краката си в рамките на около един час.

Бебето, чието раждане ще може да се наблюдава в интернет, всъщност е втората рожба на жирафката Кейти. Нейното първо отроче е вече на 4 години и се казва Джейми. Бъдещата майка е с характер и силно изразена индивидуалност, твърди нейната гледачка Алисън Диън. Тя обяснява, че бременната жирафка не е обикновена и често обича да бъде център на вниманието и да се прави на истинска звезда. Тя контактува много добре със своите гледачи и незабавно им дава да разберат какво й харесва и какво я отвращава.

Broadcast live streaming video on Ustream

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg