С 5-дневната диета на Жан Митрев топите по кило на ден без йо йо ефект

6

Жените в съседна Македония буквално полудяха по диета, дело на акад. д-р Жан Митрев. Той е роден в Щип, където завършва гимназия, а в Скопие завършва медицинския факултет. Специализира хирургия в Загреб и кардиохирургия в Германия.

С неговия хранителен режим се сваля по един килограм дневно, но т.нар. йо йо ефект не се наблюдава.

Вижте как и Вие може да се вталите до неузнаваемост само за няколко дни, ако се придържате стриктно към този начин на хранене.

Свалете 10 кг. за 9 дни с диетата на Маргарита Королева

При диетата на д-р Жан Митрев няма фиксирани правила, което я прави достъпна и харесвана от хората с наднормено тегло. Само първото хранене за деня е строго регламентирано, т.е. във всичките 5 дни закуската е една и съща.

Закуската може да е плод по Ваш избор, но без банан и грозде, кафето задължително трябва да е чисто, т.е. без какъвто и да е подсладител.

ДЕН 1

На обяд хапнете едно варено яйце, купичка кисело мляко и един портокал. На вечеря сложете на трапезата си два домата, две варени яйца, половин краставица и два сухара.

ДЕН 2

Обедното меню е същото като в ДЕН 1, но за вечеря Ви се полага 125 грама телешко варено, един домат, един сухар е един портокал. Позволен е чай, но без захар.

ДЕН 3

Обядът е същият като през ДЕН 1 и ДЕН 2, но добавяте една цяла краставица. Вечерята е същата като в ДЕН 2.

ДЕН 4

За обяд Ви се полага един сухар, един домат и 125 грама краве сирене, а на вечеря може да ядете един сухар, два домата, 125 грама телешко варено и една ябълка.

ДЕН 5

Един сухар, 200 грама варена риба или варено месо и един домат е порцията Ви за обяд. На вечеря хапнете половин килограм варени зеленчуци по избор – моркови, грах или картофи, един сухар и едно варено яйце.

С тази диета на Жан Митрев сваляте по кило на ден без йо йо ефект

След като свърши този 5-дневен период, при желание от Ваша страна да сваляте още от теглото си, направете двудневна почивка и повторете цикъла отначало. В този порядък продължавате, докато стопите нужните Ви килограми.

Категорично не е позволено, докато спазвате тази диета на Жан Митрев, да консумирате какъвто и да е алкохол.

Лекарят гарантира, че йо йо ефектът няма да Ви връхлети, след като приключите окончателно диетата. За целта само в понеделниците, след като сте приключили спазването на хранителния режим, се придържайте към следното:

Закуска – една чаша вода с лимон и чисто кафе

Обяд – един сухар и една ябълка

Вечеря – един сухар, един домат и едно варено яйце

Запазите ли този режим всеки понеделник в продължение на доста дълъг период, никога повече няма да качите и килограм, гарантира д-р Митрев.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!6 коментара

 1. Snezanka на

  Много съм доволна от тази диета. Има резултат. Искам да попитам колко пъти мога да направя по пет дни? Имам завишени нива на еритроцитите – 6.12, RDW – 15.9, CHOLESTERIN – 222, HDL – 52, LDL – 139, NON-HDL- CHOLESTERRIN – 170, HB-DIFFERENZIERUNG – HBF – 2,2, HBA2 – 5.5, HBA – 92.3, RDV 15.9… Имам и ниски нива на MCV – 62, MCH – 21. Моля за помощта ви. Дайте ми съвет какво трябва да направя. Благодаря ви предварително!!!

    • Гери на

     Ами тези 4 кг. всъщност са вода! Това не е здравословно хранене! Но след време ще се убедите…..сега ах, ох…но после? Рязко намаляне на калориите и после няма да има йо-йо ефект? В момента, в който си позволите друга храна, ще ви се лепне като медуза, защото клетките имат памет, в моемнта, в който решите да хапнете друго, организма ще гледа да си го складира, защото сте го лишавали от това! Не с еподлъгвайте по диети, а се интересувайте и четете за начина на хранене. С тези сухари (въглехидрати)на вечеря само …и ме изгуби!

Коментирай в Delo.bg