Първият в света годежен пръстен на верността

0

С уникален годежен пръстен може да следите всяка една секунда къде се намира бъдещата Ви съпруга. Бижуто-детектив е изобретено от предприемчивия британец Стив Бенет. Т.нар. годежен „пръстен на верността“ има в себе си устройство, което може да проследи и да локализира бъдещата булка.

годежен пръстен, диамант, bluetoothИзобретателят Бенет е шефът на фирмата, която пуска бижуто на пазара. Каква е тайната? Самият пръстен има микроскопичен bluetooth чип. Той е вграден точно под диаманта. По този начин женихът ще може във всяка секунда да знае дали любимата му изневерява, поне до деня на сватбата, докато носи пръстена на ръката си или не го „забрави“ в кутията на тоалетката си.

Британска бижутерийна компания предлага два варианта на годежния символ – единият е със син диамант под формата на капка, а другият – с четвъртит диамант. Според Стив Бенет артикулът би предизвикал смут и недоверие, когато истината излезе наяве. Ето защо самият той не го препоръчва на всяка цена на всяка една двойка, а само на влюбени, които ще се женят и имат непоклатима вяра помежду си.

годежен пръстен, диамант, bluetoothАко бъде използван като тайнствен детектив, е вероятно от „пръстен на верността“ да се превърне в „пръстен на раздялата“. Стив Бенет подчертава като приоритет на изобретението си факта, че многократно намалява късметът скъпото бижу да бъде изгубено или откраднато, именно заради имплантираното проследяващо устройство в него.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg