Наталия Кобилкина с рецепта за дълъг и хубав секс

0

Изключителни свойства върху целия организъм и особено върху либидото и сексуалната функция има джинджифилът, категорична е сексоложката Наталия Кобилкина. По думите й, подправката освен че е незаменим и неоспорим афродизиак, е много полезна и за цялостното ни здраве и тонус. Рецептата за хубав и дълъг секс е безотказна: настържете джинджифил, добавете мед и лимон. Изяжте сладко-лютата каша и ще бъдете неотразими в леглото, твърди Кобилкина.

„Всички ние сме това, което приемаме с храната. Ако ядем всичко и по много, а диетите са ни последна грижа, ще напълнеем и в никакъв случай няма да ни е до секс.“

Препоръката на Кобилкина, особено след тежки запои – няколко дни никакво сладко в дневното меню!

„Да се ядат единствено зеленчуци, чай и плодове“,

отсиче сексоложката.

Като потентна система определя страната ни Наталия Кобилкина. И до ден днешен продължава да чува от клиентите си невероятни истории за страстта.

„Желанието на всички ни е да правим безпроблемен секс. А истината е, че българите са първенци по правене на любов“,

категорична е Кобилкина. Що се отнася до аналния секс, развелата се наскоро Кобилкина твърди, че този вид сношение представлява неизменна част от живота на всеки. Съветът й е, ако не Ви харесва, да не се насилвате за нищо на света да го правите. И обратно – ще получите истинско удоволствие, когато го правите с ищах.

Кобилкина дава съвет и на мъжете, които не могат да еякулират по време на секс. Вещата сексуална специалистка веднага определи проблема като хормонално нарушение или просто проблем с отпускането пред партньора. Предположенята й са основно за блокирани еротични емоции. А съветът към мъжете с този проблем са – анализ на разговорите с любимата – да не бъдат за пари по време на сексуалния акт, а да са за чувства. В подобни интимни моменти емоциите трябва да изместят страховете. А за пълно отпускане сексологът препоръчва просто близост с партньора.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg