Волейболният ас Матей Казийски не се притеснява за правата си

0

Волейболистът Матей Казийски няма притеснения, ако бъдат спрени правата му на състезател заради категоричния му и окончателен отказ да стане отново част от българския национален отбор. По думите на Казийски подобна ситуация не е реална, въпреки че в България всичко е възможно. Пред ТВ7 Казийски призна, че действително е имало момент, в който се е бил замислил над подобна възможност и дори се е стигнало до преговори. Обсъжданията са протекли не само с Пламен Константинов, но и със секретаря на волейболната федерация. Казийски определи срещите като фиаско.

Получило се е едно единствено нещо – разминаване, което Матей определя като страшно, за това което са си казали. Казийски е обяснил и на двамата, че не е имало никакъв шанс да се върне за финалите тогава. Причината – не е бил готов, а и времето за подготовка е нямало да му стигне. Тезите на Матей не са били оповестени на брифинга, даден след това. Било е заявено, че са в очакване за положителен отговор. Едва тогава волейболистът е осъзнал, че са говорили буквално на различни езици и е преценил, че няма смисъл от продължаване на каквито и да е нови срещи в тази насока.

Сега ситуацията за Матей Казийски, свързана с националния волейболен тим вече е забравена. Лично той я определя като затворена страница и пожелава искрено успех на бившите му съотборници.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg