Прочут лекар разкри как да излекуваме всяка болест

8

Цялостното здраве на всеки един от нас зависи от здравословния ни начин на живот. Това включва както добре балансирана диета, така и редовна физическа активност. Следвайки съветите на природния лечител Густаво Литрано, ще живеете без стрес и болести. Ето ги и тях.

1. Гледайте към Слънцето точно преди залез или веднага след изгрев слънце. Първият път го направете за 10 секунди, а всеки следващ ден постепенно увеличете времето с 10 секунди. Важно да сте изправени боси докато се взирате в галещите слънчеви лъчи.

2. Пийте филтрирана вода, в която няма флуорид. Най-добрият избор е планинската изворна вода. Съхранявайте водата в стъклени бутилки. Оставете я на Слънце в продължение на няколко дни, за да може да абсорбира слънчева енергия. Прибирайте след залез Слънце водата, не е препоръчително да оставяте бутилките навън през нощта.

3. Практикувайте редовна физическа активност на открито. Това е един от най-ефективните начини за детоксикация.

джогинг

4. Дишайте дълбоко чист въздух сутрин и вечер в продължение на поне 20 минути.

5. Лягайте между 22:00 и 02:00 часа след полунощ. В този период тялото Ви произвежда хормони. Помнете, че Вашият биоритъм трябва да следва слънчевия ритъм.

6. Заменете купената от магазина козметика с естествени алтернативни продукти.

7. Яжте пресни, органични продукти.

8. Премахнете изкуствените подсладители от Вашата диета.

9. Изключете завинаги твърдия алкохол, цигарите, черния чай, дъвките и консервираните храни и напитки.

10. Бъдете позитивни. По този начин стимулирате секрецията на добрите, лечебните хормони.

30 години, щастие

11. За да сте здрави, не говорете или действайте негативно към другите или към себе си.

12. Бъдете толерантни. Това ще Ви помогне да се отървете от омразата и гнева, които имат неблагоприятен ефект върху секрецията на хормони. Негативните чувства също увреждат цялостното Ви здраве. Прощавайте на другите, за да си помогнете сами.

13. Ще оставите заключени завинаги симптомите на психично заболяване с прием на сурови растения и много слънчева светлина.

14. Суровата храна е идеалната диета за всеки.

15. Яжте всеки ден пресни плодове и зеленчуци, както и шепа бадеми или орехи накиснати преди консумация. Приемайте за отлично здраве всекидневно по две супени лъжици ленено масло, в които разбъркайте две супени лъжици смляно ленено семе.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!8 коментара

  1. Катя Николова на

    Когато е живял този тъй „древен“ лечител е нямало изкуствени подсладители нито консервирани храни и дъвки….всичко е било био и натурално….Та това е и скритото послание – да се набляга но био храни….

Коментирай в Delo.bg