Природната рецепта на д-р Йохана Будвиг бори тежки заболявания

0

Някои от Вас може би са чували името на биохимика от Германия д-р Йохана Будвиг основно покрай нейното прозвище Omega 3 Lady заради природната й рецепта при рак.

Природната рецепта на д-р Йохана Будвиг при рак

д-р Йохана Будвиг в Германската агенция за одобрение на начините за лечение

Още през 50-те години на XX век тя забелязала как в туморните клетки и като цяло в кръвта на болен от рак мъж или жена липсват или недостигат част от жизненоважни елементи като липопротеини и фосфатиди. Наблюденията си Будвиг направила докато била част от Германската агенция за одобрение на начините за лечение. Д-р Будвиг твърди, че без тези две съставки раковите клетки се размножават и разтат изключително бързо!

Какво било учудването на д-р Будвиг, когато открила жълто-зеленикаво странно вещество в кръвта на раково болни хора. Нейните познания довели до последващи щателни проучвания. Те показали, че жълто-зеленикавата течност възвръщала отново здравословния си червен цвят, щом в тялото на болния се влеят липопротеини и фосфатиди. Веднага след това анемията и безсилието изчезвали, възвръщала се и енергията на човек. И това не е всичко! Д-р Йохана Будвиг установила, че чернодробната функция се възстановява, а диабетните проблеми получават облекчение!

По думите й,

всяко раково заболяване е решимо с помощта на мастни киселини.

Те се определят като незаменими, а във въглеродната верига имат минимум 18 въглеродни атома. Подобни мастни киселини има в лененото масло. То не трябва да се загрява или да търпи каквато и да е друга обработка, при която ще се разруши веригата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

паразитиТези две съставки чистят паразити и топят мазнини

 

Ето на това място, по думите на д-р Йохана Будвиг стои и един от основните проблеми на човечеството: хранителният ни режим често е съставен от вещества, които се обработват до неузнаваемост, за да имат по-голяма годност. По този начин не само такъв продукт вече не е здравословен, но той става дори токсичен за човешкия организъм.

Рецептата срещу рак на д-р Йохана Будвиг е изключително лесна!

3 супени лъжици ленено олио се разбъркват със 125 грама прясно краве сирене. Разбиват се с миксер, до образуването на хомогенна смес. Това е съдържанието на една доза. Дневно трябва да се приемат две! При пациенти със стомашни проблеми може да се започне с една лъжица олио от ленено семе, след което постепенно да се увеличи дозата до три на прием.

Рецептата на д-р Йохана Будвиг може да се ползва при пациенти в ранен стадий на рак като превенция за развитието на заболяването. В своите летописи д-р Будвиг казва, че не е привърженик на успоредното използване на нейната рецепта и химиотерапия.

Има регистрирани случаи, при които хора са се излекували от рак като са използвали паралелно рецептата на д-р Йохана Будвиг и химиотерапия.

41cIwcLAjWL._UY250_Със сигурност, природният лек на д-р Йохана Будвиг не е т.нар. сребърен куршум, с който да се умъртви рака, въпреки че са документирани и подобни случаи.

Самата лечебна програма на германската биохимичка е изключително сложна. Тя обхваща строга диета, особено в случаите на болни пациенти в по-напреднали стадии. Цялата философия на лечението е обяснена подробно в две книги – “Масленопротеинов готвач“ и „Рак – проблем и решение“.

cancerСпоред първата книга, за първо хранене за деня може да заложите на сезонни плодове. Смесете ги с 2 с.л. смляно ленено семе и 1 с.л. мед. Този природен хранителен микс се разбърква с другата лечебна смес – лененото семе и кравето сирене (описана по-горе).

С уникалната рецепта на д-р Йохана Будвиг ще запазите здрави своите кръвоносните съдове. Съвременната медицина не може да предложи адекватно лекарство, освен операция.

Статията е информативна. Решението дали ще бъде използвана и прилагана рецептата на д-р Йохана Будвиг зависи от възгледите и заключенията на всеки. Препоръчително е да се консултирате и с лекар.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg