Положителното въздействие върху кожата и кремът Fungalor

0

Fungalor е био-козметичен крем, който е предназначен за въздействие върху кожата, която е претърпяла или все още преминава през гъбична инфекция. Неговият производител счита, че основното продуктово предимство е натуралният му състав, за който няма налични сигнали в потребителските мнения и коментари да води до появата на неприятни противопоказания или странични реакции върху дермата.

Клиентите посочват също така, че са впечатлени от съобразеността на цената на средството за благоприятстване на добрия външен вид на епидермиса с условията и средните възможности на българина. Те дават задоволителни оценки и отзиви. 

Натуралният крем за позитивно повлияване на засегнатата от онихомикоза кожа Фунгалор се поръчва чрез попълването на бланка на официалния му уебсайт. Няма го в аптеките, нито пък в онлайн портали, подобни на Amazon, eBay или eMag. В състава му влизат натурални средства като лимонов сок, комбинация от различни витамини, екстракт от прополис и клотримазол. Те се считат и за добри природни способи за правилно почистване и дезинфекция на дермата. Наличието на напуквания по петите се счита за предпоставка за последваща проява на микотични организми. 

Поддържането на изряден козметичен вид на стъпалата

Дермата по ръцете и краката най-често става жертва на микотичните инфекции. Поддържането и хидратирана и чиста е едно от най-важните условия за правилна превантивна грижа срещу онихомикоза. Дланите обикновено са в по-изрядно състояние, но има опасност върху тях да попаднат микотични организми. Това се случва когато без да искаме пипнем ходилата, докато сваляме чорапите или събуваме обувките си.

Напуканите петички пък са не просто неприятни от естетична гледна точка, но и създават подходящи предпоставки за попадане на микотични организми в пролуките по най-външния епидермален слой. Те се получават вследствие на недостиг на цинк и Омега-3 мастни киселини в човешкото тяло, както и поради факта, че са пряко отговорни за носенето на тежестта на цялото тяло.

Тъй като мнозина нямат финансовата възможност да инвестират в качествени и ергономично издържани обувки, средата, в която се намират краката през по-голямата част от деня, е влажна. А това е идеалната обстановка за развитие на онихомикоза.

Доброто състояние на стъпала може да се подсигури чрез прилагането на редица натурални средства, към които спадат и:

 • Киснене в топла вода и мед: Хидратира, омекотява и има антибактериално действие.
 • Загрят парафин и синапено Масло: Двете съставки се нагряват, смесват, а когато вече не е прекалено гореща, сместа се разнася по ходилото и отгоре се обува чифт чорапи, с които се спи.
 • Сода за хляб и хляб: Двете съставки се разбъркват, а получената смес се нанася върху петичките и се оставя да изсъхне, след което се измива.

Ябълковият оцет помага за почистване на ходилата

Ябълковият оцет е едно от най-мощните антибактериални и противогъбични средства, познати на човека. Природният продукт притежава подчертаната способност да почиства и дезинфекцира. Хидратира в дълбочина и допринася за възвръщането на нормалната структура и текстура на кожата, премахвайки усещането за сухота, парене и неприятният сърбеж. Извършва козметично освежаване и допринася за изчезването на характерния лов мирис.

 Ваната с ябълков оцет се прави по следния начин: 

 • Вземат ½ чаши ябълков оцет, 2 л. хладка вода, 10 капки от етерично масло по индивидуална преценка и 1 с. л. сода за хляб;
 • Разбъркват се в малка ванична или леген;
 • Стъпалата се киснат близо 20-30 минути;
 • Процедурата се повтаря всяка вечер в продължение на 1 (един) месец.

Как точно работи кремът за положително повлияване на кожата Фунгалор?

Производителят на био-козметичното изделие за позитивно въздействие върху кожата, претърпяла микотична инефкция, счита, че натуралните компоненти в органичната формула на средството благоприятстват за възвръщането на нормалната структура и текстура на дермата. Те са причината то да бъде толкова популярно сред клиентите. Те, от своя страна, пък харесват и достъпността на цената на крема с клотримазол и есенция на лимон Fungalor.

въздействие върху кожата, fungalor

Био-съставките на продукта са:

 • Есенция от лимон: Почиства, освежава и придава приятен аромат.
 • Комплекс на витамини: Подхранват и повишават защитните сили на дермата.
 • Екстракт от прополис: Помага на имунната система да се справи с бактерии и инфекции.
 • Клотримазол: Грижи се за добрите нива на хигиена и дезинфекция.

Всеки желаещ да се сдобие с това козметично средство за повлияване на естетическия вид на стъпалата, може да заяви желанието си, оставяйки данните си в бланка на официалната уеб страница. Плаща се при доставка, а текущата промоционална кампания позволява продукта да бъде взет с -50% от автентичната му стойност.

Кожата се почиства най-добре с натурални средства!

Експертите-дерматолози считат, че най-добрата дезинфекция на дермата се извършва с природни средства, когато случаят не е прекомерно тежък, че да налага третиране с антибактериални медицински продукти. Обръщайте повече внимание на дермата в труднодостъпните и чувствителни зони, за да следите за нейното добро състояние. Редовно я почиствайте и масажирайте, за да бъдат петичките ви розови и меки.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg