По-голям бюст без операции и промяна в теглото

0

Доста често жените се оплакват или мрънкат за различни неща като липса на достатъчно дрехи в гардероба, красиво телосложение, желан скъп аксесоар и много, много други неща. Един от тези комплекси е и малкият бюст, който е проблем за много дами от различни възрасти. Но

как можем да се справим с проблема „малък бюст“, без да се подлагаме на операции и най-вече – без да подлагаме тялото си на резки промени в теглото?

да носим или не сутиен докато спим

Известен факт е, че често с напълняването, женските гърди също увеличават размера си. Това е така, защото гърдите са изградени от мастна съединителна тъкан. Разбира се, всяка една жена има различна структура на тялото, което предопределя и в кои области тя пълнее повече. Но как всъщност можем да уголемим гърдите си по естествен начин, без нежелани допълнителни килограми и операции?

Просто трябва да наложите някои промени в начина си на живот, да правите целенасочени упражнения за постигане на желания резултат и да се възползвате от билките, предназначени за тази цел. А ние ще Ви дадем малко повече насоки за това какво, как и кога.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

как да си носим бюстаКак да „носим“ бюста си?

 

Промяна в начина на живот

Храненето и физическата активност играят изключително важна роля за размера на гърдите. Съществуват разнообразие от упражнения (и в домашни условия) за стягане и уголемяване на бюста. Такива са лицевите опори, вдигането на гири, коремни преси и други. При редовно повторение и постоянство, те биха могли да Ви помогнат да изградите и поддържате мускулите в областта на гърдите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

сутиенГолемите минуси на големия бюст

 

Начин на обличане

Размерът на сутиена, който носим има огромно значение за това как изглеждат гърдите ни. Бъдете нащрек, когато избирате сутиена си – хубаво е той да бъде удобен, точен по размер и добре изглеждащ върху гърдите Ви. Понякога именно сутиенът прави гърдите Ви да изглеждат доста по-малки, отколкото всъщност са.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

сутиен, който уголемява бюста с вибрацииНов сутиен уголемява бюста с вибрации

 

Масажирайте гърдите си

Това е отличен начин за подобряване на кръвообращението в гърдите и подобряване усвояването на хранителни вещества в организма. В резултат на този масаж, с времето, размерът на гърдите Ви ще се увеличи. За най-добри резултати масажирайте гърдите си всеки ден.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Шест природни храни за естествено увеличаване на бюста6 растения за естествено увеличаване на бюста

 

Билково лечение

Някои билки са известни със способността си да увеличават размера на бюста. Тук сме изброили и най-ефективните от тях:

Сминдух

Тази невероятна билка стимулира производството на пролактин, който помага за увеличаването на бюста.

Копър

Тази билка и семената и са богати на флавоноиди, които засилват растежа на гърдите.

Сао Палмето

Тази билка контролира излишния тестостерон и по този начин стимулира растежа на гърдите.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg