Петте неща, които водят до бедност, болести и кавги

0

Доста българи и до днес си патят от навика да съхраняват стари неща, но приживе пророчицата Ванга разкри

петте неща, които привличат бедност, болести и кавги

и които е по-добре да се изхвърлят и никога да не се носят в къщата.

Ясно е, че понякога е трудно да се разделим със спомени и много от тях все още биха могли да служат, но според баба Ванга това е основният източник на негативна енергия, който носи неприятности и проблеми. Но както каза тя, трябва да се отървете от тях правилно, за да не навредите на себе си и на близките си.

кавги

Ето пълен списък с неща, които не бива да са у дома.

Вещи, принадлежали на починали хора

Това са може би най-опасните обекти, заредени с мъртва енергия. Вaнга е вярвала, че някои се опитват да ги дадат на други хора, но най-добре е да ги изгорят или изхвърлят. И въпреки че баба Ванга е била против търсенето на богатството, но тя съветва да запазите бижута или нещо антикварно като спомен. Останалото е за изхвърляне, в противен случай идването на положителна енергия ще престане и ще се отвори връзка с другия свят, който като черна дупка ще черпи жизнеността на къщата.

Счупен часовник

Според гадателката, спирането на времето пресича бъдещето. Следователно, ако счупен часовник не може да бъде поправен, той не принадлежи на къщата, дори ако е скъп.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Завещаните ни здравни съвети от Ванга

Счупено или напукано огледало

Баба Ванга много внимателно се е отнасяла към огледалата, като ги е смятала за портали към света за онези, които са идвали при нея. Счупеното огледало отваря смъртната енергия в къщата, води до кавги, заболявания и най-важното – може да предаде тази негативна енергия на бъдещите поколения.

Стари и тъмни дрехи

Черни, сиви и износени стари дрехи символизират смъртта. Това означава да оставите неща у дома, които безмилостно ще се хранят с вашата енергия. Обикновено човек става летаргичен, блед, апетитът му изчезва и силата му го напуска. По-късно ще бъде много трудно да се възстанови. Вместо тези неща е по-добре да купувате нови, колкото по-ярки и позитивни ще бъдат дрехите, толкова по-добре ще се подхранва вашата вътрешна същност.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Бръшлян - ползи за човешкото сдравеРецепта на Ванга с бръшлян

Счупени или напукани съдове

Според баба Ванга, всяка деформирана вещ предвещава обедняването и финансовото изтичане: „След това всяка драскотина и всяка пукнатина ще се появят на линията на съдбата, дори и най-силният в света не може да ги поправи“. Следователно оставянето в къщата на чинии, чаши и всякакви съдове с пукнатини е е зле за вас, „нещастията и мор ще дойдат в къщата, където лежат парчетата с пукнатини“.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg