Завещаните ни здравни съвети от Ванга

0

За легендарната българска пророчица Ванга се знае по целия свят. Със съветите, които е давала, е спасила хиляди хора, изпаднали в нужда. През годините е успяла да спаси стотици човешки животи. Ето и няколко от по-важните й здравни съвети:

Според Ванга отчаянието е най-страшното нещо, дори и от най-болезнената болест. Не съществува лек за него, а пък разяжда човека отвътре.

За пророчицата не трябва да се разчита на медикаментите. Те предимно затварят вратата на билките, които са в пъти по-полезни и могат да ни излекуват.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Ванга, подаръциВанга е рекла: Не приемайте тези подаръци, на лошо е

 

Ванга е категорична, че билките имат ефект само тогава, когато се използват от хора, живеещи в страната, в която се отглеждат. Т е. може да се лекуваме с билки от чужбина, но няма да има никакъв ефект от тях.

Простудата е сред основните причини за разболяването ни. Именно затова не е добре да пием студена вода, да стоим на влага или на течение.

Ванга

За Ванга и най-здравият разум умира при липса на вяра. Затова трябва да вярваме в оздравяването, а не да се плашим от самите болести.

Според нея, за едно лечение е най-важно точно поставената диагноза. Болестите пък биват два вида – едните, които могат да се лекуват с бабини лекове, а вторите – с професорски.

Земята е тази, която ни храни. Именно това трябва да бъде основен повод да спрем да я тровим, иначе ще продължим да се разболяваме от болести като рак, например.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Бръшлян - ползи за човешкото сдравеРецепта на Ванга с бръшлян

 

Цветята дават сила и излъчват енергия, те са живи същества като нас. Препоръчително е да имаме от тях в дома си и да се грижим с любов за растенията.

Пророчицата многократно е казвала, че не бива да се живее със страх, трябва да се отървем от него. Най-лесно е като отидем на невролог или на минерални бани.

Тя съветва да се избягва тютюнопушенето, което също е сред основните причини да се разболяваме и да умираме по-млади.

Със сигурност за Вас ще бъдат интересни и

Петър Дънов10-те съвета на Петър Дънов за здравословното хранене

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg