Перфектната есенна дреха – пуловер от алпака

0

Есента е в разгара си и Вие сте ентусиазирани да обзаведете гардероба си с нещо ново и актуално? Да, но още сме далеч от коледните намаления и съвсем не е необходимо да изхарчвате заплатата си за някоя дизайнерска модна новост. В гардероба Ви със сигурност има дрехи от миналия сезон, които спокойно можете да комбинирате и сега. Обикновено когато пазаруваме, в повечето случаи залагаме на актуално палто или рокля.

Пуловер от алпакаТака забравяме за добрия стар пуловер – мек, топъл и удобен за градската среда, а защо не и за офиса. Склонни сме да смятаме пуловера за част от „основните” дрехи в гардероба си, тоест такива, които рядко обновяваме. Но бъдете сигурни, че подходящият пуловер може да направи чудеса за визията.

Изборът на пуловер трябва да бъде достатъчно прецизен, за да стане той част от дрехите, които ще носите дълго и ще ви даде възможност да ги комбинирате за всякакви случаи и… градуси. Съвременната модна индустрия е изцяло прозрачна и дава изчерпателна информация за състава на материите, а това е от значение дали си струва да се инвестира. Все пак говорим за пазаруването на дрехи като инвестиция, не просто пилеене на излишни пари (кой ли ги има?).

AlpacaЧували ли сте за алпака? Не, не онази сплав, която свързваме с домакински прибори, а животно на име алпака. То е далечен роднина на ламата и се отглежда във високите части на Андите.

Преждите, произведени от алпака, са близки до вълната, но са далеч по-леки и най-вече са хипоалергични.

Пуловер от алпакаВлакното се изработва в специални семейни ферми в Перу, а производството е изцяло екологично. Не се колебайте да заложите на пуловер от такава материя. Най-добре е той да е в някой неутрален цвят, за да го комбинирате с всичко. За дамите с по-нисък ръст е подходяща късата кройка, а падналото рамо придава секси излъчване. Съчетан с дънки по тялото и висок топъл ботуш си е почти задължителната визия за есента, нещо като есенна униформа. Подходящи комбинации са ефирен пуловер от алпака с пола от коприна или дори сатен – за вечерните поводи. За офиса, върху незаменимата бяла риза или под сако си е вечната класика. Осигурявате си модерна визия и комфорт на тялото.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg