Пазаруваме си ромски булки вече и в интернет

0

С навлизането на модерните технологии все повече неща еволюират. Оказва се, че интернет е  оставил дълбока следа и на традиционния пазар за цигански булки, провеждащ се навръх Голяма Богородица  по стар стил край един от най-красивите ни манастири – Бачковския. По традиция и тази година се стекоха стотици мераклии, търсещи своята половинка в живота.
Ромски булкиНа тазгодишното издание на пазара обаче се забеля, че голяма част от клиентите бяха с таблети, айфони и въобще мобилни апарати, които смело можем да наречем последен писък на техниката. Тогава все още ги използваха за правене на снимка за спомен на фона на Светата обител, в която се молеха и палеха свещи, за да бъдат здрави и заобградено от семейно щастие.
Ромски булки Сега пазарлъците за невести ще се водят не на поляните и кръчмите край манастира, а в интернет. Наддаването ще става в социалните мрежи Фейсбук и Скайп. Разбира се, колкото е по-хубаво момичето, толкова повече са мераклиите за ръката и сърцето й. Цената на циганките стартира от 1000 лева и достига до цели 50 000 лева.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg