Какъв е характерът Ви според първата гласна буква в името

0

Определящо значение за характера на всеки човек има първата гласна буква в неговото малко име. Енергиите и вибрациите на името, което са Ви дали родителите оказват най-силно влияние върху поведението на всеки един индивид, са твърдели още древните хора. Според тях, именно с вибрацията на първата гласна от името душата влиза в тялото. Водещи нумеролози са категорични, че най-ценната информация за Вас като личност дава именно първата гласна на името Ви. Това е и буквата, която носи информация и най-ясна представа за човешкия възглед за живота. Нещо повече –

първата гласна буква във Вашето име, е вибрацията на Вашата душа.

Чрез нея социумът усеща Вашите творчески способности, воля, чувствителност и решителност. Смята се, че първата гласна от името на всеки човек описва неговия духовен поглед върху житейския опит. Коя е Вашата първа гласна буква в името Ви?

А

Имате ли А като първи вокал в името си, това означава, че имате завидни качества а идеалист, ентусиазиран и честен човек. Готови сте да защитите всяка идея, тъй като сте изпълнени с вяра във всяка една от тях. Ще преминете през огън и вода, но ще ги защитите на всяка цена. За хора като Вас не съществуват невъзможни неща. Вие работите най-добре, ако сте ръководители или имате платформа, на която да изразите идеите си.

Ъ

Съществува ли Ъ като първа гласна в името Ви, то знайте, че сте отличен изпълнител, но пък с лоши стратегии. Импулсивно действате, никога не обмислят действията и последствията от тях. Не може да Ви се отрече, че сте чувствителни, артистични, но ревниви и и непрактични.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

кръвна група, храненеКакъв е характерът Ви, според Вашата кръвна група

 

О

Отговорни са всички, в чието малко име първа от гласните е буквата О. Да, Вие сте олицетворение на самата отговорност! Имате вродено съчувствие, търпимост и разбиране, притежавате колосална сила. Доказано е, че на хора с първа гласна буква О в името може да се разчита винаги, че ще постави на масата проблемите такива, каквито са. И не само това – този човек ще ги предложи адекватно решение за тяхното преодоляване. През целия си живот сте заобиколени от красота и изтънченост, излъчвате необяснима и неустоима ведрост. Вие сте истински приятел, мъдър посредник, любящ партньор, въобще човек, когото е важно всеки да има в обкръжението си. Изключително щедри сте, допада Ви да радвате другите, където и да сте. Отличителни черти са Ви още интелект, чар и такт.

У

Знаете ли, че една възприемчива и вглъбена в себе си душа се спотайва под привидно тихата Ви външност. Хората с първа гласна буква У в името премислят всичко и по никакъв начин не взимат прибързани решения. Направят ли веднъж избор, връщане назад няма, тъй като изборът е резултат от иден задълбочен анализ. Тези хора умеят умело на подбират хората в своя приятелски кръг, което обяснява тесния кръг от доверени хора около тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

животно, имеНа кое диво животно приличате, според името Ви

 

Е

Хората с тази първа гласна буква в името са непрекъснато активни, ако не интелектуално, то физически. Имат светкавичен интерес и разбират фактите почти по всеки въпрос. Изключително привлекателни са, радват се на голяма популярност сред хората от другия пол. Техният обширен опит, който е комбиниран с присъщата им възприемчивост и мъдрост, им дава невероятната способност да преценяват ясно всеки един човек. Хората, които имат Е за първа гласна в своето първо име обикновено виждат от пръв поглед и лошото, и хубавото в хората, а хубавото е, че го приемат. Именно това ги прави отлични приятели и партньори. Обсебващата грижа за другите е една от отрицателните им черти. Подсъзнателно те имат желание да доминират над близките си и да ограничават възможностите им. Понякога натрапчиво налагат своите възгледи, готови са да се тревожат без повод, както и да спорят понякога неоснователно. Тези хора имат призвание да се грижат за всички наоколо – за семейството и за хората като цяло, дори за цялото човечество.

И

Имате ли И като първа гласна буква в името си, то на Вас е присъщо да проявявате цялата палитра от емоции. Искате всичко, което един живот може да Ви предложи. Не виждате никаква причина да не го получите още сега и веднага. Не се задоволявате с обикновеното, напротив – целите се високо. Амбициите на хората с първа гласна И в малкото име са пътуванията, богатството, славата и изкуствата! Доста често давате спонтанен израз на своите емоции и се раздавате с лекота. От Вас винаги могат да се очакват или финансова подкрепа или просто утеха в тежки моменти. Раздавате се изцяло и изпитвате отчаяна потребност от любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

mai-horoskopКакъв е характерът Ви, според хороскопа на маите

 

Ю

На Вас трябва да Ви се дава напълно безгранична свобода, за да вършите всичко, каквото решите. Всеки, който се опита да оспори Вашите интуитивни преценки е осъден на фиаско, тъй като Вие сте надарени с изключителни способности. Запомнете, че трябва да ги използвате максимално пълноценно. Способни сте да посочите пътя и да поведете не само близките Ви, но и големи групи хора по правилния път. Имате постоянна нужда от обич и топлина. Предпочитате да работи в екип с хора, особено от другия пол.

Я

Веселото настроение и блясъкът описват най-добре Вас – носителите на тази първа гласна буква в името си. Привличате с лекота другите около себе си, това е и причината да имате плеада от приятели. Доста добре работят с хора и клиенти. Винаги откликвате позитивно на тяхното излъчване. Вие сте почитатели на красотата във всичките нейни измерения. Можете да накарате дори най-скучното нещо да бъде интересно! Стремите се да виждате единствено хубавата страна на нещата.

Й

Въпреки че според езикознанието Й е сонорна съгласна, нумеролозите я причисляват към гласните букви. Ето защо, ако тя присъства като първи вокал в името Ви, то помнете, че Вие сте независим, силен, упорит, енергичен, трудолюбив и практичен човек. Имате недостижими изобретателски и новаторски способности.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

здравето, какъв тип жена сте според месецаКакъв тип жена сте, според месеца на раждане

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg