Памбос Агапиу: Предстои ми едно горещо салса лято

0

Хараламбос Агапиу, известен повече като Памбос, е един от най-популярните танцьори на латино танци. Още в детска възраст тренира гръцки и кипърски народни танци. Прави Школа за латиноамерикански танци и салса през 1998 година. Три години по-късно преподава „Социални и гръцки народни танци“ в НСА. Памбос и съпругата му Мария създават група, наречена „Los Pambos“ през 2003 година. Те танцуват салса на фестивали в Атина, Париж, Лондон, Милано, Истанбул, Букурещ, Ню Йорк, Маями, Кан и много други. Изключителна популярност добива от участието си в танцувални телевизионни формати.

На 25 юли ще закриете сезона със салса парти. Какъв бе той за Вас?

Сезонът беше много успешен. В школата се записаха много нови хора. Имахме национален конгрес, който се проведе в края на месец февруари. Открихме летния сезон на Черноморието в Свети Влас, имаше много хора, много чужденци. Направихме много салса фиести, последните бяха в средата на месец юли в Русе, преди това в Стара Загора. В центъра на града отиваме и танцуваме, правим шоу, хората се забавляват. Така че учебната година беше много успешна.

Памбос Агапиу, салсаПредстои Ви и салса круиз…

Да, другата седмица пътувам за Атина, от Пирея се качвам на салса круиз. Ще посетим Миконос, Санторини, Патмос, Кушадъсъ. Ще направим невероятна фиеста с нашите колеги. На кораба ще танцуваме, а иначе ще разгледаме забележителностите, които ще посетим. След това се връщам и веднага заминавам за Кипър, откъде ще тръгне друг круиз. Ще посетим Родос и Миконос, но с друга компания. През месец септември продължавам в същия ритъм. В началото на месеца ще бъда в Дубай, после в Швейцария. Октомври ще участвам на конгрес в Берлин. Предстои много активен сезон.

Памбос Агапиу, салсаЛятото е и време за почивка, ще Ви остане ли време за отдих?

Да, замислил съм да си почина в Кипър, после ще прекарам време и със съпругата си Мария, както и с хората от екипа си. Иначе през август месец ще бъда само на морето, предстои ми едно горещо салса лято.

По какви проекти работите за новия сезон?

Предстои най-големият конгрес на Балканите, който ще бъде един от най-големите и на Европа. Ще се проведе в края на месец октомври. Миналата година имаше над 3500 човека, сега очакваме повече. Ще резервираме всичките хотели в района. Така ще открием зимния сезон.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg