Откриха ваксина срещу мъжка изневяра

0

Вярвате или не, но буквално от няколко дни Германия стана родината на първата по рода си в света ваксина срещу мъжка изневяра. Да, правилно прочетохте, ваксината предпазва единствено представителите на силния път да не сложат рога на благоверните си. Родният град на нестандартния медикамент е Бон, в чийто университет е разработена ваксината на базата на хормона окситоцин.

изневяраЧудната течност активира „центъра за удоволствие“ в мозъка на мъжа и увеличава привличането към постоянния му партньор. Ваксината е тествана върху стотици мъже, пожелали да бъдат доброволци в това лечение, което гарантира вечна семейна идилия. Всеки втори от тях е приел ваксината, а останалата половина от доброволците взели плацебо. Веднага след приема всички излезли на нощно парти в компанията на съвсем непознати дами.

Данните са красноречиви – ваксината потиснала ищаха на мачовците за флирт с чужди жени! Тези, които не приели дозата окситоцин били оплетени в мрежите на красавиците от заведението.

Що се отнася до дамите, то при тях приемът на окситоцин увеличава възприемчивостта и спокойствието, показва още изследването.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg