One Direction с първи концерт без Зейн Малик

0

Една от най-популярните момчешки групи One Direction изнесе първия си концерт без певеца Зейн Малик. Концертът се състоя в град Йоханесбург в Южноафриканската република и със сигурност е паметен за всички фенове на бой бандата, защото той беше малко пуст, след като Малик напусна бандата.

Решението на Зейн предизвика много мъка сред многобройните фенове на „Уан дайрекшън“. В този труден момент за групата, останалите четирима бяха посрещнати с бурни овации и оглушителни викове от публиката в Йоханесбург. Четиримата изпълнители направиха перфектно шоу и по никакъв начин не намекнаха за напускането на Малик. По време на своя концерт, те изпяха най-големите си хитове, сред които бе и парчето „What Makes You Beautiful“. Тийн идолите благодариха на публиката за топлото отношение, а певецът Хари Стайлс се обърна лично към всички фенове, които присъстваха на шоуто на стадион „Сокър сити“ в Йоханесбург. Пред тях той призна, че всички от бандата много се радват заради това, че толкова много хора са избрали да прекарат заедно с тях тази вечер. Хари Стайлс разчувства феновете с признанието, че и четиримата много ги обичат.

One Direction

Британско-ирландската група се прочу през 2010 година, след като участва в телевизионното шоу „Х фактор“. Много от почитателите на момчешката банда се притесняваха, че тя може да се разпадне заради напускането на Малик. Повечето фенове са съкрушени от решението му вече да не е част от „Уан дайрекшън“ и преживяват тази раздяла много тежко.

Zayn Malik , One DirectionНапускането на Зейн Малик стана факт преди няколко дни, след като бе публикувано официално изявление на сайта на групата. В него се казва, че след 5 невероятни години заедно с останалите момчета, той е решил да напусне групата. Независимо от това останалите членове – Найл, Хари, Лиам и Луис ще продължат плануваните концерти от своето световно турне. Те ще продължат да работят и по записите на петия албум на групата, който се очаква да излезе по-късно през тази година.

Самият Зейн Малик прекрати участието си в групата по време на световното им турне и се завърна във Великобритания. По думите му, основната причина за това негово решение е силният стрес, който му причинява този начин на живот. Младият изпълнител е категоричен, че иска да живее като един нормален 22-годишен млад мъж.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg