Ново поколение яхта-хотел – само за ценители

0

Съвременните мега яхти вече се проектират като истински плаващи хотели. Интериорът им се определя и вдъхновява от традиционната представа за лукс. Тази хибридна концепция за мега яхта-хотел представлява невероятна вътрешна платформа, която активно и много атрактивно съчетава красотата на природата и на променящите се елементи.

футуристична яхта-хотел

Yacht2

Места за хранене на няколко нива, широка площ, от която може да се наслаждавате на спиращи дъха гледки, тиха истинска градина, 20-метров басейн и плавен преход към водата от кърмата допринасят за изцяло ново и вълнуващо преживяване на борда.

Yacht3

Yacht6

Многофункционалното пространство на Голямата зала, част от иновативния интериор на концептуалната яхта е в пряк контакт със заобикалящата природа.

футуристична яхта-хотел

футуристична яхта-хотел

Тази норвежка яхта-хотел е базирана на класически 108-метров еднокорпусен дизайн. Има уникална комбинация от елегантност и модернизъм, инспирирани от скандинавския дизайн.

футуристична яхта-хотел

футуристична яхта-хотел

300 квадратни метра високо ефективни слънчеви панели зареждат литиево-йонните батерии за устойчивата енергия и достатъчната мощност, нужни за спокойно плаване край тихи брегове. За по-дълго разстояние и за по-висока скорост е предвидено хибридно дизелово-електрическо задвижване. Допълнителна екстра е и хеликоптерната площадка, на която могат да кацнат закъснели посетители за удобния и приятен круиз.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

yacht a, яхта, суперяхта, милиардер, Андрей МелниченкоНай-скъпата платноходна яхта в света (снимки)

 

футуристичен хотелЛетящ хотел – където и когато поискаш (снимки)

 

 

Коментирай с Facebook

коментара

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg