Незабравими български песни за златната есен /част 3/

0

Много от нас смятат есента за контраст на всичко, което носи лятото – на неговите приключения, дързост и дори опит за сбъдване на дълго таени мечти. Винаги сме асоциирали златната есен с раздяла, финал на нещо, печал, негативни емоции и дълги облачни дъждовни дни.

песни за есентаВажно е да осъзнаем, че като всеки сезон, така и този носи нещо хубаво и ново. Да посрещаме с позитивна нагласа капризите на времето, промените в нюансите на пейзажа наоколо и вътре в нас, за да усетим вътрешното щастие и новата енергия.

Зад прозореца е хладно и ветровито, но вътре в дома и в сърцата ни има само уют и топлина. Време, което ще сгрее душите ни, за да подадем ръка и на следващия сезон – зимата, когато ще бъдем честити с вълнуващи многобройни празници. Не позволявайте на времето навън да влияе на личното Ви щастие, въпреки че настроението може да пострада от ниските температури, схлупеното небе и пронизващия дъжд. Помнете, съумеете ли да бъдете доволни и щастливи от собствения си живот, то тогава сезоните няма да имат значение, а ще бъдат само фон…

Delo.bg Ви благодари, че се доверявате на нашите теми и послания. Подготвили сме Ви една възхитителна колекция от песни за отиващото си лято и златната есен. Песни, преборили времето, песни, останали в сърцата, песни, които със сигурност ще завещаете и на Вашите деца. Песните на есента с любими български изпълнители, събрани в ТОП 40! Чуйте и останалите 30 незабравими български есенни шлагери като кликнете на линковете:

част 1,

част 2,

част 4

21. Асен Масларски – „Есен е“

22. Тони Димитрова – „Есен в Несебър“

23. Лили Иванова – „Наесен“

24. Атлас – „Есенни цветя“

25. Братя Аргирови – „Есента“

26. Росица Кирилова – „Есен“

27. Доника Венкова – „Когато отлитат птиците“

28. Бисер Киров – „Есен“

29. Йорданка Христова – „Добър ден, есен моя“

30. Васил Петров – „Есен“

BONUS TRACK
Георги Христов – „И само дъжд“

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg