Незабравими български песни за златната есен /част 2/

0

Трудно ще изгоните от прага на дома Ви носталгията по разголеното, слънчево и щедро лято. Сравнено с него започващият сезон е тих, мъдър, склоняващ ни към осмисляне на безгрижните дни и емоции, носталгичен. Дайте път на мъдростта и вглеждането в истинските, стойностните неща и събития, които имат своите безспорни предимства – задължително условие, ако искаме да живеем осъзнато. Оставете за следващото лято животът на екс и страстта, време е за симпатична увереност, съблазнителна плахост и осмисляне… когато пак юли ще премине като лято и слънце по брега.

песни за есентаНастъпва времето, в което ще имате цялото време на света, за да се върнете отново към заниманията вкъщи. Спомняте ли си кога за последно сте чели книга в топлата и уютна стая, завити с меко одеяло под приглушена светлина? Нека вън да вали, време е за любими игри с децата, сладки спомени пред камината с мил човек и чаша вино. Пуснете си забравен, но сантиментален любим Ваш филм или пък си спомнете за нещо, което Ви прави щастливи – толкова много са безценните мигове и преживявания пред Вас.

Зазимете терасата, приберете цветята, отдъхнете от изнесения живот навън, не спирайте с разходките под галещите меки слънчеви лъчи, които проблясват тихо зад оголените клони… мечтайте, трупайте мъдрост до следващия топъл ден след зимата и не забравяйте да си спомняте как на кон се разхожда април през пролетта… тази есен е за Вас, за Вашето вглъбение, за самотата, от която имахте нужда в забързания летен вихър на емоциите. Наслаждавайте се на всеки миг от златната есен.

Delo.bg Ви благодари, че се доверявате на нашите теми и послания. Подготвили сме Ви една възхитителна колекция от песни за отиващото си лято и златната есен. Песни, преборили времето, песни, останали в сърцата, песни, които със сигурност ще завещаете и на Вашите деца. Песните на есента с любими български изпълнители, събрани в ТОП 40! Чуйте и останалите 30 песни като кликнете върху следните линкове:

част 1,

част 3,

част 4

11. Георги Минчев – „Сребърни ята“

12. Стефка Берова и Йордан Марчинков – „Есенни гнезда“

13. Тони Димитрова – „Есен в Бургас“

14. Бисер Киров – „В есенен час“

15. Атлас – „Есен“

16. Лили Иванова – „Есен и море“

17. Стефан Митров – „Нашата есен“

18. Сигнал – „Есенни изповеди“

19. Тангра – „Есента“

20. Мери бойс бенд – „Есен“

BONUS TRACK
Тоника СВ – „Къде си лято?“

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg